До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бонд повертається: новий трейлер фільму "Не час помирати"

Нарешті це станеться: 28 вересня в Лондоні відбудеться прем’єра 25-ї ювілейної частини бондіани "Не час помирати". Напередодні прем’єри студія Universal Pictures поділилася новим трейлером картини. У двохвилинному ролику ми бачимо, як Бонд у виконанні Денієла Крейга намагається відійти від справ і жити звичайним життям, але минуле не дає спокою. Нагадаємо, Денієл Крейг повертається в ролі агента вп’яте й востаннє — у новій частині агента 007 гратиме інший актор.

За сюжетом, Джеймс Бонд покидає службу й насолоджується відпочинком на Ямайці. У нього все прекрасно, і він не збирається повертатися в Мі-6. Але коли до нього звертається старий друг з проханням допомоги в пошуках зниклого вченого, Бонд не може стриматися — і пускається берега. До того ж пошуки вченого приводять Бонда до таємничого лиходія, який захопив новітні технології й хоче панувати над світом. До ролі дівчини Бонда повернеться Леа Сейду, також у фільмі знялися Рейф Файнс, Бен Вішоу, а Рамі Малеку дісталася роль головного лиходія.

Реклама

В український прокат "Не час помирати" виходить 30 вересня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.