До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові кадри зі зйомок серіалу "Корона"

Зйомки третього сезону серіалу "Корона" добігають кінця, і вже 2019 року він вийде на Netflix. Стрімінговий сервіс продовжує підігрівати інтерес до проекту, а саме, публікує нові фотографії зі зйомок. Цього разу на знімках Олівія Колман в ролі Єлизавети II і Джош О'Коннор, що виконує роль її сина Чарльза. На фото – сцена церемонії інвеститури Чарльза, дня, коли він офіційно отримав титул принца Уельського.

Олівія Колман і Джош О'Коннор на зйомках серіалу "Корона"

Історично церемонія відбулася 1969 року в невеликому валлійському місті Карнарвон. Інвеститура Чарльза супроводжувалася вельми драматичними настроями в країні, які поставили під загрозу всю церемонію. Цікаво, згадають про це в серіалі чи ні.

Реклама
Інвеститура принца Чарльза 1969 року
Інвеститура принца Чарльза 1969 року
Інвеститура принца Чарльза 1969 року

Нагадаємо, що в третьому сезоні "Корони" акторський склад кардинально змінився: тепер Олівія Колман грає королеву Єлизавету II, Гелена Бонем Картер – принцесу Маргарет, а Тобаяс Мензіс – принца Філіпа.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.