До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Netflix випустить стрічку про Мерилін Монро

Про легендарну жінку Мерилін Монро вже зняли безліч документальних кінострічок, згадати тільки картину "7 днів і ночей з Мерилін" у головній ролі з Мішель Вільямс або мінісеріал "Таємне життя Мерилін Монро" з Келлі Гарнер. Але кінематографи продовжують вшановувати цю складну, талановиту, тендітну, екстравагантну, емоційну і глибоко самотню жінку: Netflix анонсував випуск нового біографічного фільму про Мерилін Монро.

Мерилін Монро

Зараз стрічка на стадії розроблення. В основі сюжету – роман Джойс Керол Оутс "Блондинка", випущений 2000 року і номінований на Пулітцерівську премію за художній задум. Книжка висвітлює закулісне життя Мерилін Монро: її переживання, складнощі та життєвий шлях. Роль голлівудської ікони 1950-х років зіграє кубинська акторка Ана де Армас, відома з фільму "Той, хто біжить по лезу 2049". Ана, яка незабаром з'явиться ще в кінокартинах режисера Раяна Джонсона "Дістати ножі" і "Бонд 25", втілить культову героїню Голлівуду і приєднається до Едріана Броуді, Боббі Каннавале і Джуліани Ніколсон.

Реклама
Ана де Армас у фільмі "Той, хто біжить по лезу 2049"

А поки всі завмерли в очікуванні нового фільму про цю багатогранну жінку, Vogue.ua пропонує поглянути на 10 найпопулярніших книжок про голлівудську ікону і секс-символ 1950-х.

<b>книги о Мэрилин Монро</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.