До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Netflix представив тизер другого сезону серіалу "Венздей"

Серіал "Венздей" став безсумнівним гітом 2022 року для Netflix, і, схоже, стримінгова платформа готова до запуску другого сезону моторошної драми.

Дженна Ортега в серіалі
Дженна Ортега в серіалі "Венздей", 2022

Реклама

Netflix випустив кліп, яким повідомив про вихід другого сезону. "Протягом останніх кількох тижнів на мене полювали, переслідували та наслідували мільйони разів у Інтернеті, — говорить героїня ДженниОртеги в відео. — Це були чисті тортури. Дякую".

Напередодні офіційного анонсу Netflix поділився у своїх соціальних мережах відеозаписом, у якому Венздей друкує за столом у своїй кімнаті гуртожитку. Дійшовши до останньої сторінки книги, яку писала, вона завершує її запитанням: "Кінець?". Схоже, не зовсім.

За даними потокової платформи, один із найпопулярніших за весь час релізівNetflix зібрав у середу понад 341 мільйон годин переглядів у всьому світі протягом першого тижня на платформі. Таким чином, серіал обігнав "Дивні дива" як найпопулярніше англомовне шоу. Наступного тижня "Венздей" побив власний рекорд, набравши понад 411 мільйонів переглядів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.