До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Netflix опублікували добірку невдалих дублів зі знімання "Венздей"

Серіал "Венздей" і далі б’є всі рекорди переглядів, а стримінгова платформа Netflix — підігріває інтерес до одного з найуспішніших своїх проєктів. Цього разу творці серіалу вирішили відкрити процес його створення та опублікували добірку з невдалими дублями, смішними й кумедними на вигляд попри похмуру атмосферу. Тут можна побачити, як виконавиця головної ролі Дженна Ортега забуває текст і кривляється, Кетрін Зета-Джонс, яка грає її маму Мортішу, співає в автомобілі, а директор Невермора отримує ліхтариком по голові.

Нагадаємо, що "Венздей" — це новий серіал про культову сімейку Аддамсів, який зняв не менш культовий режисер Тім Бертон. Це був його дебют на телебаченні. Новий серіал з восьми епізодів показує Венздей студенткою Академії Невермор та є першою історією про її дорослішання. Дівчинка, як звичайний підліток, заводить друзів і ворогів та водночас — як зовсім незвичайна дитина — намагається опанувати свої екстрасенсорні здібності, зупинити жахливе вбивство жителів міста й розгадати надприродну таємницю, яка вплинула на її сім’ю 25 років тому. І все це — паралельно з розвитком нових стосунків. Серіал б’є рекорди переглядів і може стати найпопулярнішим тв-шоу за всю історію стримінгової платформи Netflix, обігнавши "Гру в кальмара" та "Дуже темні справи". З дати прем’єри, 23 листопада, кількість переглядів сягнула вже 750 мільйонів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.