До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Netflix покаже новий фільм Олега Сенцова — стрічку "Носоріг"

Онлайн-прем’єра нової картини Олега Сенцова, стрічки "Носоріг", відбудеться на Netflix — стало відомо, що стримінгова платформа придбала права на фільм Сенцова. Онлайн-прем’єра запланована на весну, а в український прокат стрічка вийде вже 17 лютого. Нагадаємо, що світова прем’єра фільму відбулася на 78-му Венеційському кінофестивалі в офіційній конкурсній програмі "Горизонти"; також стрічку Сенцова визнали найкращою на Стокгольмському міжнародному кінофестивалі.

Реклама

Історія фільму ґрунтується на реальних подіях 90-х в Україні. Головний герой на прізвисько Носоріг потрапляє в кримінальний світ і починає свій кривавий шлях, який приведе його зовсім не туди, куди він сподівався. Знімали стрічку в Кривому Розі, Львові та Києві й завершили в грудні 2020 року. Головну роль зіграв непрофесійний актор, активіст правозахисного руху України Олег Філімонов.

Ідея цього фільму виникла в Олега Сенцова ще кілька років тому — до анексії Криму й арешту Сенцова російською владою. "Носоріг" — другий повнометражний фільм режисера. Перша стрічка Сенцова "Гамер" вийшла 2011 року.

В український прокат "Носоріг" вийде 17 лютого.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.