До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найцікавіші фільми лютого

Пенелопа Крус у новому фільмі Педро Альмодовара, довгоочікувана екранізація Агати Крісті "Смерть на Нілі", ромком з Дженніфер Лопес до дня Святого Валентина і новий фільм Олега Сенцова — нас чекає насичений і цікавий кінолютий.

"Паралельні матері" Педро Альмодовара
"Паралельні матері"

В український прокат нарешті виходить новий фільм Педро Альмодовара з прекрасним акторським дуетом — Пенелопою Крус і дебютанткою Міленою Сміт. Нова стрічка 72-річного Альмодоварадосліджує "неідеальне материнство", а її головні героїні — дві жінки, Джаніс і Ана, 40 і 20 років відповідно, знайомляться в лікарняній палаті в пологовому відділі — і обидві зовсім не бажають дітей. "Паралельні матері" — один з головних фаворитів нинішніх оскарівських перегонів.

Реклама

3 лютого

"Очі Теммі Фей"

Байопік суперечливої Теммі Фей Бекер — християнської співачки, євангелістки-проповідниці й телезірки, за якою в 1980-ті божеволіли сотні тисяч, якщо не більше, американців. З 1976 по 1987 роки Фей разом з чоловіком вели християнську телепередачу, вибудувавши навколо себе величезну імперію з багатомільйонним доходом, яка згодом зазнала краху, коли з’ясувалося, що Фей із чоловіком просто наживалася на вірянах. Роль Теммі Фей грає відважна актриса Джессіка Честейн (вона також продюсує фільм), а її чоловіка — Ендрю Гарфілд.

3 лютого

"Смерть на Нілі"

Екранізація одного з найпопулярніших романів Агати Крісті й продовження історії, описаної в книжці "Вбивство у „Східному експресі"". За сюжетом, після розкриття вбивства Еркюль Пуаро вирушає до Єгипту, де просто на Нілі пристрасті всередині любовного трикутника призвели до вбивства. Роль детектива дісталася Кеннету Брані, який ще й зрежисував фільм; також у фільмі знялися Галь Гадот ("Диво-жінка") і зірка серіалу "Статеве виховання" Емма Маккей і Роуз Леслі. Одним з головних героїв стрічки став жовтий діамант Tiffany завважки в 128 каратів, який цуплять у фільмі...

10 лютого

"Вийду за тебе"

Marry Me — легкий і чарівний ромком до Дня закоханих. І навіть якщо до романтичних комедій ви ставитеся скептично, не поспішайте засуджувати цю — вона варта уваги щонайменше завдяки яскравому дуету Дженніфер Лопес і Овена Вілсона. Лопес грає саму себе — розкішну попзірку, яка живе щасливим життям. Напередодні весілля вона дізнається, що наречений зраджує її. Аби помститися тому, вона вирішує вийти заміж за незнайомця, який стоїть у натовпі на її концерті. Незнайомцем виявляється скромний учитель математики у виконанні Овена Вілсона.

10 лютого

"Носоріг"

Фільм почали знімати ще 2012 року й поновили 2019-го після звільнення Сенцова; сюжет ґрунтується на реальних подіях 90-х в Україні. Головний герой, на прізвисько Носоріг, потрапляє в кримінальний світ і починає свій кривавий шлях, який приведе його зовсім не туди, куди він сподівався. Головну роль у фільмі грає непрофесійний актор, активіст Сергій Філімонов. "Кастинг на головну роль у фільмі тривав серед ветеранів, колишніх в’язнів, спортсменів. Ми шукали актора, життєвий шлях якого схожий на шлях головного героя. Сергій дістав роль як людина, що пройшла шлях від футбольного фаната через Майдан і війну, а нині є активістом правозахисного руху України", — коментує вибір актора режисер Олег Сенцов.

17 лютого

"Насолода"

Одна з найгучніших драм минулого року — відверта стрічка про залаштунки порноіндустрії "Насолода". Героїня фільму — 19-річна шведка Белла Черрі приїжджає до Лос-Анджелеса, щоб стати новою світовою порнозіркою. Залаштунки порноіндустрії, ієрархія і жорстка конкуренція випробовують її, але дівчина готова йти до кінця. "Насолода" був в офіційному конкурсі Каннського кінофестивалю й "Санденсу". Головну роль у драмі зіграла 23-річна дебютантка зі Швеції Софія Каппель — світова преса називає її роботу блискучим дебютом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.