До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 найсексуальніших сцен у фільмах останнього десятиліття

Протягом останніх кількох років сексуальні сцени в кіно стали відвертішими, пристраснішими, нахабнішими й дивовижнішими. Фактично відвертість та інтимність стали невіддільною частиною як фільмів, так і серіалів, і тому висвітлюються у найрізноманітніші способи. Й серед безлічі кінематографічної розпусти ми обрали декілька знакових сексуальних сцен з нових стрічок.

"Називай мене своїм ім'ям", 2017

Реклама

На віллі в Північній Італії чуйний підліток Еліо (Тімоті Шаламе) досягає повноліття, після того як його батько-викладач запрошує аспіранта Олівера (Армі Хаммер) погостювати з ними. Їхні почуття стають взаємними. Одна з найеротичніших сцен у стрічці коли на спекотному горищі Еліо корчиться від сексуального розчарування. Він бере персик, роздавлює його великим пальцем, видаляє кісточку та знаходить застосування м’ясистій порожнині, яку він зробив. Недарма цей фільм став сенсацією.

"Спостерігачі", 2021

Фільм "Спостерігачі" від сценариста та режисера Майкла Мохана — це еротичний трилер старої школи. А під "старою школою" ми маємо на увазі "надзвичайно сексуально заряджений". У цьому трилері, де СідніСвіні та Джастіс Сміт грають молоду пару, що стає одержимою статевим життям своїх сусідів, тому в стрічці є багато сексуальних сцен. Але, мабуть, найкрутіший момент демонструє Свіні та актора Бена Гарді в кількох відвертих позиціях.

"Оппенгеймер", 2023

Сцена в "Оппенгеймері", де Флоренс П’ю сидить верхи на Кілліані Мерфі, коли він декламує: "Тепер я став Смертю, руйнівником світів" — відомий уривок із 700-віршового індуїстського писання "Бгаґава䥳ти" — має щонайменше дивний вигляд. А проте, Флоренс П’ю, безсумнівно, має феноменальний вигляд у кадрі. І неможливо заперечувати хімію та пристрасть з Мерфі.

"Червоний, білий та королівський синій", 2023

Секс-сцени у стрічці "Червоний, білий та королівський синій" мають вирішальне значення для сюжету. Моменти фізичної близькості між сином президента США Алексом Клермонтом-Діасом і британським спадкоємцем принцом Генрі гарячі та відверті — й демонструють ключові характеристики персонажів. Сцена, де хлопці вперше займаються сексом, — ніжна, мила і, так, трохи незграбна. Режисеру МеттьюЛопесу вдалося зробити цю сцену натуральною та природною, тому вона заслуговує на особливу увагу в стрічці

"Еліса і Марчела", 2019

Якщо вам цікаво, як восьминіг може бути показаний у сексуальній сцені, то цей фільм дасть вам відповідь. Красиво знятий чорно-білий фільм ІсабельКойшет заснований на реальній історії кохання Еліси Санчес Лоріги та МарчелиГрасіїІбеас. У 1901 році, коли квір-кохання було суворо заборонене, дві жінки першими взяли одностатевий шлюб, зареєстрований в Іспанії, представившись гетеросексуальною парою в церкві. Койшет розповідає їхню історію, надаючи простір для дуже інтимних і відвертих сексуальних моментів.

"Бідолашні створіння", 2023

У новій темній комедії Йоргоса Лантімоса Емма Стоун грає колишню мертву жінку, воскресену вченим (Віллем Дефо), який вкладає в її голову мозок немовляти.Отже, Белла дорослішає в тілі вже цілком дорослої жінки. І коли вона зустрічає симпатичного адвоката (Марк Руффало), вони розпочинають інтимні стосунки й багато займаються сексом. У фільмі глядач бачить багато дійсно чудового, захопленого, енергійного, абсолютно абсурдного сексу.

"Солтберн", 2023

У брудній, збоченій та безсоромній темній комедії "Солтберн" є чимало відвертих сцен. У цьому фільмі номінант на премію "Оскар" Баррі Кеоган робить все, починаючи від сексуального кунілінгуса під час критичних днів і закінчуючи ковтанням сперми з ванни. Не будемо спойлерити, але скажемо, що насправді дивний та нахабний момент у стрічці пов'язаний зі справжньою могилою.

"Біла дівчина", 2016

Суперечливий фільм Елізабет Вуд "Біла дівчина" міцно закріпив своє місце у списку найкращих секс-фільмів на Netflix. Історія розповідає про студентку коледжу Лію, яка вирішує залишитися на літо в Нью-Йорку зі своєю найкращою подругою Кеті. Наркотики беруть її життя штурмом, й вона заплутується в небезпечних світах вуличних банд, насильства, а також напрочуд відвертого сексу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.