До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

12 секс-іграшок для жінок, чоловіків, для пар, для молодих і дорослих

30 листопада — міжнародний день сексу. Співвласниці секс-крамниці Candor Place, психологині-сексологині Аліна Каневська-Петренко та Єлизавета Драгун обирають найкращі секс-іграшки для кожного та кожної, які стануть чудовою нагодою для святкування та нагадування собі про те, що задоволення важливе.

Єлизавета Драгун

"Тема сексу доволі табуйована в нашій країні та покрита безліччю міфів і стереотипів, — кажуть Аліна та Єлизавета. — Комусь здається, що інтимні стосунки — це щось для молодих та впевнених у собі, і що з віком ми втрачаємо здатність бачити секс у простих речах. Втім, людська сексуальність — це не тільки про секс в парі за закритими дверима. Це насамперед про кохання до себе та свого тіла, та розуміння важливості власного задоволення".

Реклама
Аліна Каневська-Петренко

Смарт-вібратор для пар Fanfan Royal, Zalo

Це класика серед парних девайсів. Форма іграшки створена спеціально для одночасного задоволення обидвох партнерів, адже стимулює найчутливіші ділянки жіночого тіла паралельно з тим, як статевий орган партнера входить всередину і теж відчуває на собі хвилі вібрацій. Іграшка прекрасно тримається всередині, — щодо цього можна навіть не хвилюватися.

Вакуумний вібратор Satisfyer Sunray

Вакуумний вібратор Satisfyer Sunray просто необхідно взяти із собою в душ або ванну, щоб сповна насолодитися власним тілом. Він вводиться всередину, одночасно стимулюючи клітор як вакуумними хвилями, так і вібраціями. Головна особливість іграшки — це форма, яка підлаштовується під індивідуальну анатомію жінки та фіксується саме в тій позиції, яка необхідна.

Інтерактивний мастурбатор Svakom Alex Neo

Інтерактивний мастурбатор Svakom Alex Neo здивує не тільки автоматичною роботою корпусу та звабливою вакуумною стимуляцією, але й підключенням до улюблених порнороликів та озвучкою. Так-так, девайс має вбудовані звуки стогонів.

Анальний вібратор Satisfyer Air Pump Booty 5+

Для поціновувачів анальних пестощів бренд Satisfyer випустив неочікувано класний девайс — Satisfyer Air Pump Booty 5+. Особливість вібратора в тому, що він не тільки вібрує, але й може надуватись прямо всередині до тої ширини, яка комфортна. Це означає, що за допомогою іграшки можна лагідно та акуратно готувати себе до анального сексу, отримуючи при цьому масу задоволення.

Вібратор, масажер та мастурбатор NIYA 5

Неперевершений девайс 3 в 1: вібратор, масажер та мастурбатор. Іграшку можна використовувати в жіночій парі, прикладаючи вібратор до геніталій одночасно обидвох учасниць процесу. Девайс також може використовуватись в якості чоловічого мастурбатора, що вібрує: достатньо обійняти "пелюстками" пеніс. І навіть більше, вони можуть ніжно пестити соски, клітор або мошонку.

Вакуумний масажер Romp Shine

Romp — це дочірня компанія всесвітньо відомого бренду Womanizer, створена спеціально для молоді, — девайси відрізняються не тільки якістю, але й приємною ціною для користувачів. Це зручна точка входу до світу інтимного велнесу, адже можна пробувати щось нове та отримати перший досвід у використанні секс-девайсів, не витрачаючи велику кількість грошей. Рекомендуємо для цього саме вакуумний Romp Shine, який доведе до оргазму за лічені хвилини. До речі, такий стимулятор ідеально підійде для вагітних жінок, адже пестить клітор лише зовні.

Лубриканти на водній основі

Пари 60+ зазвичай дуже добре знають свої вподобання та смаки, тож їм варто сконцентруватись на якості відчуттів. З часом природна любрикація виділяється в меншій кількості та сухість геніталій є нормою, однак інтимне життя може страждати лише через цей неприємний фактор. Тому важливо запастись якісним лубрикантом, щоб зволожувати та статеві органи впродовж всього процесу. Радимо звернути увагу на продукцію німецького бренду pjur, яка створена спеціально для чутливої шкіри, схильної до сухості.

Смарт-вібратор в трусики Aya Obsidian Black, Zalo

Кохання на відстані — це часто випробування, втім, вогонь пристрасті в інтимному житті можна підтримувати і перебуваючи за сотні кілометрів. Допоможе вібратор, яким може керувати партнер або партнерка з будь-якої точки світу. Наприклад, поки ви насолоджуєтеся кавою в улюбленому кафе або дивитесь кіно з друзями. Ніхто не дізнається про цей маленький секрет, адже іграшка носиться просто в трусиках, і стимулює жінку одночасно як зовні, так і всередині.

Крем для поліпшення ерекції Orgie

Комбінація натуральних активних інгредієнтів крему Orgie забезпечує впевнену ерекцію, а також викликає прилив збудження і відчуття збільшення статевого члена, що доставляє особливе задоволення чоловікові. Головне те, що він підходить всім чоловікам від 18 до 80 років. Все дуже просто — взяти одну краплю, нанести масажними рухами на статевий член, і насолоджуватися новими відчуттями вже за декілька хвилин.

Набір для еротичних ігр, Orgie

Довга прелюдія є важливим етапом — це не тільки про фізичний контакт, але й про емоційну близькість. Для того, щоб зробити його більш приємним, візьміть пір’їнку із набору від Orgie, подражніть нею тіло партнера або партнерки, запрошуючи до сексуальної гри, а потім візьміть пляшечку смачної масажної олії з ефектом розігріву, нанесіть гель на чутливі зони та злизуйте зі шкіри. Ефект буде неперевершеним. Завершити практику можна масажем просто всередині, переходячи безпосередньо до сексу з проникненням.

Гель-вібратор для посилення чутливості Orgasm Now, Intt

Трохи ароматного гелю — і чутливі зони буквально тремтять від задоволення зі збуджувальним персиковим гелем Intt. Пропонуємо використовувати гель-вібратор для посилення чутливості під час соло-мастурбації або перед оральними пестощами для посилення відчуттів. Оргазми більше не будуть такими як раніше.

Органічна масажна олія з олією розмарину Rose Mary, Orgie

Органічна масажна олійка з ароматом розмарину підходить для веганів. Cruelty-free олія має легку прозору текстуру, не залишає плям на білизні або відчуття липкості на шкірі та підходить для щоденного догляду. Можна використовувати на регулярній основі для пробудження та зарядження тіла енергією.

І дещо приємне

На честь дня сексу 30 листопада для всіх читачів VOGUE діють спеціальні знижки. Відправте посилання на цей матеріал в директ Candor Place та отримайте знижку при купівлі будь-якого продукту з асортименту.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.