До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Місто астероїдів": трейлер нового фільму Веса Андерсона

Том Генкс, Марго Роббі, Скарлетт Йоганссон, Тільда Свінтон, Едріан Броуді, Едвард Нортон, Стів Карелл — неймовірний акторський склад зібрав у своїй новій стрічці Вес Андерсон. "Місто астероїдів" — романтична драма, події якої відбуваються 1955 року у вигаданому американському містечку.

Реклама

Учні та їхні батьки з усієї країни збираються на конгрес астронавтів у місті астероїдів у пустелі. Герої змагаються, відпочивають та розважаються на конгресі Junior Stargazer, але прямо посеред конкурсу відбуваються загадкові події — у небі з'являється НЛО, а місто змушені закрити на карантин... Журналісти вже встигли назвати нову стрічку Веса Андерсона "драмою дорослішання" та "найбільш романтичним фільмом" режисера.

Відомо, що у "Місті астероїдів" найбільш зірковий акторський склад поміж усіх стрічок Веса Андерсона, який завжди був відомий своїм неперевершеним кастингом. Прем’єра фільму "Місто астероїдів" відбудеться на 76-му Каннському кінофестивалі в травні 2023 року. У світовий прокат нова стрічка Веса Андерсона вийде 16 червня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.