До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Марго Роббі та Скарлетт Йоганссон знімаються у новому фільмі Веса Андерсона

Останнім часом Вес Андерсон був надзвичайно продуктивним. Більш як рік тому американський режисер представив чудову стрічку "Французький вістник", і ось стало відомо, що режисер працює над новим фільмом. Цей проєкт дістав назву "Місто астероїдів".

Вес Андерсон

За інформацією видання The Hollywood Reporter, "Місто астероїдів" – це поетична медитація про сенс життя. Фільм розповідає історію вигаданого американського містечка в пустелі в 1955 році та конгресу Junior Stargazer, який об’єднує студентів і батьків з усієї країни для конкурсу вчених...".

Реклама
"Французький вістник"

Режисер не лише зняв фільм, а й став співпродюсером і написав сценарій, що грунтується на оригінальній історії, яку він задумав разом з Романом Копполою, його постійним співавтором у фільмах "Потяг на Дарджилінг" (2007), "Королівство повного місяця" (2012) і "Острів собак" (2018). Після тримісячного знімання в Іспанії "Місто астероїдів" наразі перебуває на стадії постпродакшну.

Марго Роббі

Будь-який новий фільм Веса Андерсона, звісно, є приводом для радощів, а цей — і поготів завдяки своєму зірковому акторському складу. До стрічки залучено багато тих, хто часто з’являється у Веса Андерсона — Джейсон Шварцман, Едрієн Броуді, Віллем Дефо, Джеффрі Райт, Тільда Свінтон, Джефф Голдблюм, Едвард Нортон, Лів Шрайбер. Також є новачки: серед них Марго Роббі, Том Генкс, Ріта Вілсон, Мая Гоук, Стів Карелл, Метт Діллон і Хонг Чау. Якщо цього не досить, є також Скарлетт Йоганссон і Браян Кренстон. Студія ще не оголосила дати випуску нового проєкту, хоча орієнтовно прем’єра відбудеться наприкінці 2022-го або на початку 2023 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.