До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сара Джессіка Паркер — зірка грудневої обкладинки Vogue

Поки британська та італійська редакції Vogue збирали компліменти з приводу знімання з Леді Ґаґою, знімки якої прикрасили обкладинки відразу двох видань, американські колеги готували свою зіркову обкладинку — головною героїнею їхнього грудневого номера стала Сара Джессіка Паркер. Присвячене це масштабне знімання виходу продовження серіалу "Секс і місто", яке матиме назву "Історія триває".

56-річна Сара Джессіка Паркер постає на обкладинці в розкішній сукні-бюстьє Dolce & Gabbana відтінку пилової троянди, розшитій великими бутонами з кутюрної колекції Alta Moda. Супроводжує титульний кадр заголовок "Історія триває... SJP (Сара Джессіка Паркер) повертається". Зняти актрису довірили фотографу Денієлю Джексону, а стилістом знімання стала Табіта Сіммонс. Для Паркер вона підібрала найяскравіші й найразючіші образи, які точно оцінила б її екранна героїня Керрі Бредшоу. Серед найпомітніших речей — капелюх з пір’ям Valentino, квітчаста сукня з корсетом Alexander McQueen, кутюрна сукня-хмара Fendi й, природно, взуття Sarah Jessica Parker, без якого тепер складно уявити образи актриси.

Реклама

Саме інтерв’ю Паркер, яка давно не з’являлася на сторінках глянцю, не менш цікаве. У бесіді з Наомі Фрай вона міркує про всесвіт "Сексу й міста" в епоху соціальних мереж, про вплив серіалу на 20-річних дівчат, про легендарний гардероб Керрі Бредшоу і звинувачення з боку глядачів, з якими вона і її колеги стикнулися під час знімання. Останні вважали, що Паркер і її подруги дуже постаріли за минулі 20 років і серіал втратить той легкий дівочий флер, за який його й полюбили мільйони глядачів.

Повне інтерв’ю можна прочитати на сайті vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.