До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто такий Реге Пейдж — зірка серіалу "Бріджертони"

63 мільйони осіб встигли подивитися новий серіал Netflix — "Бріджертони". Більшість з них погодяться, що його успіх багато в чому пов’язаний з прекрасним кастингом. Хто такий Реге Пейдж, який зіграв звабливого й харизматичного герцога Гастінгса — розповідає vogue.ua

Реге Пейдж, "Бріджертони"

В основі серіалу "Бріджертони" лежить серія псевдоісторичних любовних романів авторства популярної письменниці Джулії Квінн, які продано тиражем у сім мільйонів копій по всьому світі. Від серіалу не варто чекати історичної точності — зате світських інтриг, розкішних костюмів, сексу й чарівних персонажів у ньому вдосталь. Один з таких героїв — Саймон Бассет, норовливий герцог Гастінгс з ідеальною фігурою й ходою професійного манекенника, який повернувся до Лондона, щоб дістати спадщину після смерті батька. Матір чи не кожної дівчини в Лондоні захоче, щоб герцогові сподобалася саме її дочка — але герцог заприсягнувся батькові, якого ненавидів, що ніколи не одружиться й не продовжить роду Гастінгсів.

Реклама

Ця яскрава роль дісталася 30-річному акторові Реге Пейджу. Пейдж народився в Лондоні, але виріс у Хараре, столиці Зімбабве. Його матір — медсестра із Зімбабве, батько – англійський священник. У віці 14 років Реге-Жан Пейдж повернувся до Лондона, де провів підліткові роки й у 2013 році закінчив Лондонський драматичний центр. До акторства Пейдж захоплювався музикою й грав у гурті разом зі своїми трьома братами — жорсткий гаражний рок, як каже він сам. З 2016 він живе в Лос-Анджелесі, де знявся в історичному фільмі "Коріння", римейку шоу 1970-х. Партнери описують його як багатогранну людину, талановиту не лише у співах, а й танцях, музиці та комедійній грі. Все це стало йому в пригоді в "Бріджертонах": його герой блискуче вальсує, тримає поставу й водночас управний зі шпагою та в брутальному боксі.

Реге Пейдж, "Бріджертони"

Виконавча продюсерка "Бріджертонів", легендарна Шонда Раймс, яка придумала серіал "Анатомія Грейс", помітила молодого актора задовго до "Бріджертонів". В інтерв’ю WWD Реге Пейдж пояснює, що в юності ходив до суботньої акторської школи й зіграв у кількох фільмах. "Це було моє улюблене хобі, яке іноді приносило приємну винагороду". У 2018 році, побачивши ранні роботи Пейджа, Раймс запросила його знятися в серіалі "Для народу". Він зіграв Леонарда Нокса, одного з головних персонажів цього шоу.

Реге Пейдж, "Бріджертони"

Саме через перспективу працювати із Шондою Раймс Реге Пейдж зголосився знятися в "Бріджертонах". Він знав, що завдяки їй це буде проєкт з різноманітним акторським кастингом. "Я поважаю Шонду й знаю, що коли вона захоче зняти щось нове, то зробить це не лише з особливою чуттєвістю, а й соціальною відповідальністю. Коли ми говоримо про історичні драми, важливо, щоб сучасна аудиторія ототожнювала себе з ними. Я знав, що вона з командою зробить це від щирого серця".

"Бріджертони"

Коли Реге Пейдж дістає нову роль, передусім цікавиться, яким буде взуття його персонажа. "Це щось на зразок кліше, але все починається зі взуття. Ви виходите в чужому взутті на зніманні, і мені подобається робити це буквально. Найперше, що я роблю на роботі, це прошу туфлі або чоботи персонажа", — пояснює він. Гардероб герцога Гастінгса був не менш важливий для створення образу персонажа. Саймон Бассет — загадкова особа, плейбой, який подорожував світом. Його особистість віддзеркалена у вбранні, натхненням для створення якого слугував образ лорда Байрон. У реальному житті Реге Пейдж полюбляє простий стиль, але захоплюється чоловіками, які вміють ризикувати, такими як Гаррі Стайлс і Біллі Портер.

Американська кар’єра Реге Пейджа почалася в серіалі "Коріння" з кліше для темношкірого актора: він зіграв раба на плантації в Луїзіані. В інтерв’ю журналу InStyle Реге зауважив про потребу залучати до історичних фільмів кольорових акторів. "Ми звикли: якщо дивимося історичне кіно, то бачимо, що тільки білі люди щасливі, — каже він. — Але знаєте, що? Ми завжди знали, як усміхатися. Ми одружувалися з давніх-давен. Всі ми мали романтику, гламур і пишність. Наша історія — це не тільки травми, і я хотів би, щоб в історичних фільмах темношкірі герої демонстрували радість життя".

Реге Пейдж у фільмі "Коріння"

Яскрава зовнішність, драматичний талант і харизма зробили 30-річного актора одним з найобговорюваніших чоловіків кількох останніх тижнів. Жовта преса вже пише про можливий роман між Пейджем і його партнеркою по серіалу, актрисою Фібі Дайновер, — такими пристрасними в них вийшли сексуальні сцени. Але на всі запитання про роман актори відповідають ухильно. За чутками, Реге Пейдж може зіграти роль нового Джеймса Бонда — замість Тома Гарді. Що ж, напевне про успіхи молодого актора ми почуємо вже зовсім скоро.

За матеріалами Vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.