До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто такий Лукас Браво — зірка серіалу "Емілі в Парижі"

Найцікавіша тема для розмов у зв’язку з новим серіалом "Емілі в Парижі" — це не гардероб героїні Лілі Коллінз, не стереотипне зображення Парижа й навіть не той факт, що маркетологині Емілі не бракує грошей на сумки Chanel. Найобговорюваніша тема — це розкішний шеф-кухар Габрієль, "гарячий" сусід Емілі, у якого дівчина закохується в перший же день у Парижі. Що потрібно знати про Лукаса Браво, який його зіграв, розповідає vogue.ua

Лукас Браво
Хто такий Лукас Браво

Лукасу 32 роки. Крім "Емілі в Парижі", на нас скоро чекає його нова робота — фільм Mrs. Harris Goes to Paris (екранізація популярного роману "Квіти для місіс Гарріс"). До цього часу Лукас багато подорожував, працював манекенником, барменом, кухарем і навіть виготовляв козячий сир разом з монахом у горах... Жив у Парижі, нещодавно переїхав до Фонтенбло — у пошуках природи й тиші. Романтик!

Реклама
Лукас Браво — француз

Тож у серіалі немає й краплі штучного акценту. Браво народився в Ніцці, тому його галльська чарівність природна.

Він манекенник

У ролі Габрієля Лукас має дуже романтичний і навіть "солодкий" вигляд — і це саме те, що потрібно, щоб серце прагматичної чиказької дівчини Емілі забилося швидше. Але якщо подивитеся на його старі фото, то побачите, що раніше він носив довге волосся, бороду, мішкуватий одяг. Має Лукас Браво і модельний досвід. У 2017 році він знявся у відеокампейні Chanel. Сам актор називає себе хіпі й каже, що йому подобається змінюватися й він не збирається мати однаковий вигляд усе життя.

Він не дуже захоплюється інстаграмом (на відміну від Емілі)

Браво веде акаунт з 2013 року, але його повідомлення рідкісні, а підписи переважно лаконічні або обмежені одним смайликом, і він зовсім не демонструє особистого життя в інстаграмі. Напевне молодий актор частіше з’являтиметься там тепер, коли мільйони глядачок переймаються запитами: "Хто такий Габрієль з „Емілі в Парижі"?" в Google.

"Емілі в Парижі"
Він фанат фестивалю Burning Man і серіалу "Секс і місто"

Не дуже інформативний профіль Браво насправді розкриває одну річ про нього: йому дуже, дуже подобається Burning Man. Тижневий фестиваль мистецтв у пустелі Невада, здається, — щорічне паломництво для актора і його друзів. Також відомо, що один з улюблених серіалів Лукаса — це "Секс і місто", над яким, нагадаємо, працював Даррен Стар, творець "Емілі в Парижі". В інтерв’ю Glamour він зізнався, що друзі часто жартували з нього через його любов до "дівчачого" серіалу, але, за словами Лукаса, "Секс і місто" навчив його багатьох речей. Нагадаємо, що саме завдяки Даррену Стару і його телевізійним проєктам ("Беверлі Гіллс", "Мелроуз Плейс", "Секс і місто") запалала зірка таких акторів, як Люк Перрі, Кріс Нот, Нікто Торторелла, тож побажаємо Лукасу Браво удачі.

"Емілі в Парижі"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.