До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кінофестиваль "Молодість" відбудеться у Києві в жовтні

З 21 по 29 жовтня в Києві пройде фестиваль "Молодість" — найстаріший кінофестиваль у країні. Як завжди, тут можна буде побачити найцікавіші новинки зі світових кінофестивалів, як-от Канни, Берлінале, Локарно, Сан-Себастьян, Міжнародний кінофестиваль у Роттердамі.

Реклама

Головна подія "Молодості" — міжнародний конкурс, що цьогоріч зібрав 12 стрічок з усього світу. Серед них — бельгійський фільм "Парадиз", який розповідає історію Джо та Вільяма, що перебувають у виховному центрі для неповнолітніх і закохуються один в одного.

"Парадіз"
"Парадіз"

Також у програмі іспанська стрічка "20 тисяч видів бджіл" — про восьмирічну дівчинку Люсію, яка протягом одного літа в селі досліджує свою жіночність разом із жінками своєї родини. На фестивалі покажуть також стрічку української режисерки Марини Вроди "Степне", що здобула приз за найкращу режисерську роботу на кінофестивалі "Локарно". "Степне" — це історія Анатолія, чоловіка, який повертається додому з великого міста, щоб піклуватися про свою хвору матір.

"20 тисяч видів бджіл"
"20 тисяч видів бджіл"

До того ж у межах фестивалю відбудуться такі програми: "Скандинавська панорама", присвячена стрічкам північноєвропейських країн, FORMA, що охопить експериментальні фільми, а також традиційна програма "Фестиваль фестивалів", яка збере лауреатів провідних світових кіноподій. Загалом на "Молодості" покажуть 150 фільмів.

"Степне"
"Степне"

Головною локацією кінофестивалю стане кінотеатр "Жовтень". Відкриття та церемонія нагородження переможців 52-ї "Молодості" відбудуться в кінотеатрі "Краків".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.