До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кім Кетролл повертається на екрани

Інформація про те, що Саманта Джонс, персонаж, якого зіграла Кім Кетролл, не з’явиться в продовженні серіалу "Секс і місто", викликала широкий резонанс в Інтернеті. Шанувальники серіалу активно ділилися в соцмережах своїм розчаруванням. Якщо вірити чуткам, Сара Джессіка Паркер і Кетролл ніколи не ладнали, і працювати разом їм було просто неможливо. Але нині Кім Кеттролл залучили до двох нових цікавих проєктів.

Ким Кэтролл в сериале Кім Кетролл у серіалі "Секс і місто"
Майбутні проєкти

Хоча Кім Кетролл завжди асоціюватимуть із Самантою Джонс, найрозкутішою жителькою Нью-Йорка 1990-х, актриса незабаром повернеться на екрани в нових ролях. Кілька днів тому в Instagram Кетролл повідомила новину: вона зіграла в серіалі "Як я зустріла вашого тата". Спін-оф знаменитого серіалу "Як я зустрів вашу маму" буде доступний на платформі Hulu. Кім Кетролл зіграла старшу версію головної героїні Софі, роль якої дісталася Гіларі Дафф.

Реклама

Також з’явилися новини, що Кетролл стане запрошеною зіркою в перезапуску "Близьких друзів" — класичного серіалу 2000-х про пригоди друзів-геїв у Манчестері. Версія оригінального шоу 2021 року розповідатиме про пригоди героїв у Новому Орлеані. Актриса приєднається до акторського складу, до якого вже ввійшли Раян О'Коннелл, Джессі Джеймс Кейтель, Кендіс Грейс, Джонні Сібіллі, Девін Вей і Фін Аргус. Повернення Кім Кетролл — найкраща новина на телебаченні за тривалий час.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.