До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У фінальному сезоні "Корони" розкажуть про знайомство Кейт Міддлтон та принца Вільяма

Компанія Netflix шукає акторку, схожу на Кейт Міддлтон, для шостого, фінального сезону серіалу "Корона". Про це повідомляє видання Variety.

Кейт Міддлтон під час випускної церемонії в Сент-Ендрюсі, 23 червня 2005 рокуКейт Міддлтон під час випускної церемонії в Сент-Ендрюсі, 23 червня 2005 року

За інформацією Variety, продюсери шоу "Корона" шукають "дуже молоду акторку на роль Кейт Міддлтон". До кастингу були додані світлини Міддлтон на початку 2000-х. Також минулого місяця було оголошено про кастинг підлітків на ролі принца Вільяма та принца Гаррі.

Реклама

Хоча продюсери "Корони" ніколи не розкривають своїх сюжетів заздалегідь, оголошення про кастинг дають зрозуміти, чого глядачі можуть сподіватися від шостого сезону, знімання якого заплановані на серпень 2022 року у Великій Британії.

У 2001 році 19-річний принц Вільям почав навчання в університеті Сент-Ендрюса в Шотландії, де він зустрів свою майбутню дружину Кейт Міддлтон. Вільям і Міддлтон ненадовго розійшлися у 2007 році, а потім знову почали зустрічатися й одружилися у Вестмінстерському абатстві в Лондоні у 2011 році.

Принц Гаррі, принц Вільям і Кейт Міддлтон під час матчу чемпіонату Турнір шести націй між Англією та Італією 10 лютого 2007 року в Лондоні, АнгліяПринц Гаррі, принц Вільям і Кейт Міддлтон під час матчу чемпіонату Турнір шести націй між Англією та Італією 10 лютого 2007 року в Лондоні, Англія

2001-й також став роком, коли згідно з повідомленнями в газетах принца Гаррі нібито заскочили на "регулярному курінні канабісу та вживанні алкоголю", внаслідок чого принц Чарльз відвіз молодого принца до детоксикаційного центру для споживачів героїну, щоб налякати його. Обидва принци — як і Міддлтон — також були постійними відвідувачами лондонської клубної сцени протягом середини півріччя.

Пятий сезон серіалу "Корона" має вийти в листопаді 2022 року. Новий акторський склад зіграє королівську сімю в 1990-х, включно з Імельдою Стонтон у ролі королеви Єлизавети, Джонатана Прайса у ролі принца Філіпа, Леслі Менвіл у ролі принцеси Маргарет, Домініка Веста у ролі принца Чарльза, Елізабет Дебікі в ролі принцеси Діани та Олівії Вільямс у ролі Камілли Паркер Боулз.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.