До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кейт Міддлтон та принц Вільям підтримали Україну

Велика Британія активно підтримує Україну у війні з росією не лише словом, а й ділом: надає військову, гуманітарну та фінансову допомогу. Тим часом члени королівської родини також не залишаються осторонь та допомагають українцям. У четвер, 21 квітня, Кейт Міддлтон і принц Вільям відвідали штаб-квартиру Комітету з надзвичайних ситуацій у Лондоні, щоб дізнатися більше про роботу в питаннях підтримки людей, які постраждали від вторгнення росії до України. Герцоги Кембриджські зустрілися з гуманітарними працівниками, які нещодавно повернулися з України, а також поспілкувалися через відеозв’язок з волонтерами, які нині перебувають в Україні, щоб дізнатися про поточну ситуацію та про те, яка допомога потрібна. Для візиту пара вибрала образи в стилі business casual. Вилоги піджаків прикрашали значки в кольорах національного прапора України.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон

На сьогодні Комітет зібрав понад 280 мільйонів фунтів стерлінгів. До цієї суми ввійшли 25 мільйонів фунтів стерлінгів, які виділив уряд Великої Британії, а також пожертви компаній, фондів, закладів мистецтва, громадських груп, шкіл та приватних осіб. Нагадаємо, що з початку війни Кейт Міддлтон та принц Вільям відмовилися від королівського нейтралітету та стали на бік України у війні з росією. Також раніше герцоги Кембриджські відвідали Український культурний центр у Лондоні, який збирає матеріальну допомогу Україні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.