До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

11 років тому: весілля Кейт Міддлтон і принца Вільяма

11 років пролетіли, як мить. 29 квітня герцогиня і герцог Кембриджські святкують річницю весілля, яке відбулося у Вестмінстерському абатстві. За церемонією вінчання спостерігали понад два мільярди людей з усього світу, а їхнє одруження назвали "весіллям століття". За 11 років шлюбу в Кейт Міддлтон і принца Вільяма значно поповнилася сім’я — у пари народилися троє дітей і спадкоємців престолу: сини Джордж і Луї, та донька Шарлотта.

Кейт Міддлтон і принц Вільям, 2011

Кейт для однієї з найважливіших подій у житті вибрала білу сукню класичного силуету від британської дизайнерки Сари Бертон, креативної директорки модного Дому Alexander McQueen. Образ герцогині Кетрін був створений у найкращих традиціях королівської сім’ї: рукави й ліф сукні були розшиті мереживними квітами-символами Великої Британії, а шлейф нареченої сягав трьох метрів. Голову Кейт прикрашала діамантова тіара Cartier Halo, яку подарувала їй королева Єлизавета II. Що стосується нареченого герцогині — принц Вільям був у формі свого почесного звання полковника ірландської гвардії.

Реклама
Кейт Міддлтон, 2011

Сьогодні, з нагоди річниці одруження герцога й герцогині Кембриджських Vogue.ua. згадує, як це було 2011 року.

<b>свадьба Кейт Миддлтон и принца Уильяма</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.