До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Катрін Денев на Венеційському кінофестивалі висловила підтримку українцям

31 серпня на острові Лідо розпочався Венеційський кінофестиваль. Одна з гостей нинішнього кінофестивалю — 78-річна легенда світового кіно Катрін Денев, висловила підтримку українському народові. Актриса з’явилася на пресконференції Венеційського фестивалю зі значком у кольорах українського прапора, що був прикріплений до її сорочки.

У своєму коментарі для журналістів вона зізналася, що не хоче висловлюватися на тему війни в Україні, але її жест є свідомим актом підтримки України. "Я дуже усвідомлюю все, як і багато людей, і саме тому я хотіла надіти значок на пресконференцію. Але я не хочу висловлюватися, тому що це дедалі гірше й гірше... Мій розум і мій дух з ними щодня, але я не маю жодних заяв".

Реклама

Венеційський кінофестиваль не стоїть осторонь війни в Україні. Він розпочався зі звернення президента Володимира Зеленського до гостей церемонії відкриття, в якому він закликав глядачів: "...не мовчати, не боятися… не залишатися нейтральними щодо війни в Україні". Володимир Зеленський описав війну як "жах, який триває не 120 хвилин, а 189 днів", і після свого виступу озвучив список з 358 імен дітей, убитих через російське вторгнення.

Нагадаємо, за головну нагороду конкурсної програми "Горизонти" Венеційського фестивалю змагатиметься українська стрічка "Люксембург, Люксембург" Антоніо Лукіча.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.