До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фільми Каннського й Венеціанського кінофестивалів можна подивитися на YouTube

Кіноіндустрія й далі трансформується під впливом пандемії COVID-19. YouTube запускає великий кінофестиваль We Are One: A Global Film Festival, який пройде з 29 травня по 7 червня. Безплатно й легально ми зможемо побачити фільми, які мали показати цього року на кінофестивалях у Каннах, Венеції, а також найкращі фільми кінофестивалів, які вже відбулися, а саме Sundance і Берлінського. Всього до ініціативи долучилося 20 світових кінофестивалів.

На 10-денному кінофестивалі покажуть як повнометражне художнє кіно, так і короткий метр, документальні та музичні фільми. Програму оголосять найближчими днями, ознайомитися з нею можна за посиланням. Глядачам також буде запропоновано зробити пожертви для допомоги в боротьбі проти COVID-19, які буде спрямовано Всесвітній організації охорони здоров’я та місцевим організаціям у всьому світі.

Реклама

За словами організаторів, We Are One: A Global Film Festival навряд чи стане заміною традиційним фестивалям із червоними доріжками й світським життям, але допоможе об’єднати кінематографістів і глядачів у такий непростий час. До того ж якщо Каннський кінофестиваль офіційно перенесли, то організатори Венеціанського повідомили, що все ще сподіваються провести його в "експериментальному" форматі з 2 по 12 вересня. Теж саме стосується й фестивалю Трайбека, який заплановано на вересень у Нью-Йорку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.