До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яким буде римейк серіалу "Пліткарка"

Це офіційно: HBO взялася за перезапускання культового серіалу "Пліткарка". Днями стало відомо, що головну роль зіграє молода актриса Емілі Лінд. Виконавчими продюсерами римейку стануть автори задуму оригінальної "Пліткарки" — Джошуа Сафран і Джош Шварц.

Про сюжет поки відомо мало. Синопсис говорить, що римейк зосередиться на житті й проблемах наступного покоління підлітків з Верхнього Іст-Сайду. Тільки цього разу всі інтриги й плітки навколо міленіалів крутитимуться в Instagram. Серени ван дер Вудсен, яку грала Блейк Лайвлі, у новій "Пліткарці" не буде — за словами продюсерів, новий час диктує нових героїв: "У наш час немає сенсу вигадувати якусь Пліткарку, яка контролює життя дорослих людей. Це нерозумно й наївно. В цій ідеї було щось справді свіже 10 років тому, але тепер ми всі з вами в якомусь сенсі Пліткарки".

Емілі Лінд

Реклама

Героїня акторки Емілі Лінд стане своєрідною відповіддю покоління Z на образ гламурної й світської дівчини. Вона зіграє 16-річну Одрі: за сюжетом, та перебуває в тривалих стосунках (наскільки це можливо для дівчини 16 років) і якоїсь миті замислюється, чи правильний вибір вона зробила. Що стосується самої актриси, то Емілі Лінд 17 років: вона грала у фільмі Клінта Іcтвуда "Дж. Едгар", мелодрамі "Джекі і Раян" і серіалі "Всі мої діти". Відомо, що в римейку з’явиться актриса Крістен Белл, яка озвучувала персонаж Пліткарки в оригінальному серіалі. У першому сезоні нової "Пліткарки" буде 10 епізодів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.