До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яким буде перезавантаження серіалу "Пліткарка": всі деталі

У липні стало відомо, що на екрани повертається "Пліткарка" – культовий серіал кінця 2000-х років про життя мангеттенської еліти. Vogue.ua знає деталі перезапуску.

Сценарій

Дія нового серіалу відбуватиметься через вісім років після того, як всі дізналися, ким була Пліткарка, а блог про життя мангеттенської еліти припинив функціонувати. У серіалі фігуруватимуть зовсім нові герої Мангеттена, але цього разу він продемонструє вплив соціальних мереж 2019 року. Джош Шварц, один з творців серіалу, пояснив: "У наш час немає сенсу придумувати якусь Пліткарку, яка контролює життя дорослих людей. Це нерозумно і наївно. В цій ідеї було щось свіже 10 років тому, але тепер ми всі з вами в якомусь сенсі Пліткарки. Щодня ми публікуємо тонни контенту – цікаво поміркувати в новому серіалі саме про це".

Реклама
Хто буде в акторському складі?

До побачення, Серена, Блер, Ден, Чак і Нейт ... "Тепер є нова нью-йоркська еліта, яка струсне весь Мангеттен", – інтригують творці шоу. Проте Джош Шварц зізнається, що він не планував повністю закривати двері для колишніх зірок серіалу. Відомо, що кожен з ключових акторів вже отримав запрошення взяти участь у перезапуску. "Вони грали цих персонажів шість років і якщо їм достатньо – ми поважаємо їхнє рішення. Але, звісно, будемо дуже раді бачити їх знову", – каже продюсер.

Коли прем'єра?

Перший сезон нового Gossip Girl планують показати навесні 2020 року. У ньому буде не менше десяти епізодів, знятих режисерами Джошем Шварцем, Джошуа Сафраном і Стефані Севідж, трьома авторами, які адаптували оригінальні книжки письменниці Сесілі фон Зігесар для першого серіалу 2007 року. Серіал покажуть на новому стримінговому сервісі HBO Max.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.