До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих серіалів серпня

Повернення культового "Беверлі-Гіллз, 90210" та серіал за мотивами популярної романтичної комедії "Чотири весілля і одні похорони" – в серпні будемо дивитися нові серіали і ностальгувати.

Кара Делевінь у серіалі "Карнівал Роу"
"Беверлі-Гіллз, 90210"

Цілих десять років, з 1990 до 2000-го, на каналі Fox показували серіал "Беверлі-Гіллз, 90210", який став для цілого покоління не просто улюбленим шоу, але і своєрідним лікнепом на питання, що турбують підлітків: від булімії і першого сексуального досвіду до прийняття себе. 2019-го, через 20 років після виходу останньої серії, "Беверлі-Гіллз, 90210" повертається з майже тим же акторським складом. Fox оголосили, що новий серіал складатиметься із шести епізодів. Це буде не просто перезавантаження: сюжет розвивається навколо акторів, які грають самих себе та намагаються організувати перезавантаження "Беверлі-Гіллз". Серед виконавців ролей: Дженні Гарт (Келлі), Джейсон Прістлі (Брендон), Торі Спеллінг (Донна), Ян Зірінг (Стів), Габріель Картеріс (Андреа), Браян Остін Грін (Девід) і Шеннен Доерті (Бренда). На жаль, серед старих друзів ми не побачимо Люка Перрі.

Реклама

З 7 серпня

"Чотири весілля і одні похорони"

Ще один привіт з дев'яностих – повернення історії "Чотири весілля і одні похорони" у вигляді серіалу. 1994 року ця ромком з Г'ю Грантом зібрала в прокаті 250 мільйонів доларів і отримала статус найбільш касового британського фільму за всю історію. 2019 року за адаптацію серій взявся канал Hulu, а серед акторів є багато знайомих облич – наприклад, Наталі Еммануель з "Гри престолів" і Нікеш Пател з "Доктора Хто", а також Енді Макдавелл, яка грала у фільмі. Сценарист і один зі співавторів оригінального фільму Річард Кертіс став продюсером серіалу. За сюжетом, піар-фахівець Майя (Наталі Еммануель), яка працює з політиками вищого ешелону, їде до Лондона на весілля свого колишнього однокласника і зустрічає там своє кохання, але, за законами жанру, все виявляється не просто.

З 31 липня

"Спадкоємці"

Якщо ви любите телевізійні шоу про чвари всередині багатих і впливових сімей, то варто подивитися американський серіал "Спадкоємці", який торік отримав кілька номінацій на "Золотого глобуса". У другому сезоні спадкоємці головного героя, владного медіамаганта Лохана Роя, продовжать ділити бізнес ще живого глави сім'ї. Цікаво, що прототипом Лохана Роя і його рідних стала цілком реальна людина – Руперт Мердок, медіамагнат і власник компанії 21 Century Fox. У другому сезоні у Роїв з'явиться новий ворог.

З 11 серпня

"Карнівал Роу"

Орландо Блум і Кара Делевінь виконують головні ролі в новому серіалі Amazon "Карнівал Роу". Це фантазійний серіал, дія якого відбувається наче в Вікторіанську епоху (зокрема, про це нагадують ефектні вишиті камзоли, які носить героїня Кари Делевінь), але альтернативну, фантастичну. Герої Блума і Делевінь – міфічні істоти, які через війни залишають свою землю і оселяються в місті, де не люблять чужинців. Незабаром у місті трапляється низка вбивств.

З 30 серпня

"Мисливець за розумом"

Як нам випередити божевільних, якщо ми не знаємо, як божевільні думають? Два агенти ФБР (їх грають Джонатан Грофф і Голт Маккаллані) вирушають у зловісну слідчу одіссею, аби знайти відповіді на ці запитання. Це короткий сюжет похмурої і одночасно іронічної кримінальної драми "Мисливці за розумом", другий сезон якої стартує вже в серпні. Подивитися його варто вже лише тому, що його творець – Девід Фінчер, який зняв "Бійцівський клуб" і "Зниклу". У другому сезоні до команди приєднався австралійський режисер і сценарист Ендрю Домінік ("Пограбування казино"). У новому сезоні сюжет зосередиться на 26 вбивствах, які відбулися в Атланті в період з 1979 до 1981 року. Нагадаємо, що серіал оснований на реальних подіях, описаних у книжці Mind Hunter: Inside FBI's Elite Serial Crime Unit Марка Олшейкера і Джона Дугласа.

З 16 серпня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.