До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які серіали дивитися в листопаді

Плани на листопад: новий серіал за романом тієї самої Маргарет Етвуд, авторки "Оповідь служниці", другий сезон "Дівчата за викликом" і повернення чарівних "Безсоромних".

"Вона ж Грейс", 3 листопада

Телевізійна адаптація роману "Оповідь служниці" Букерівського лауреата Маргарет Етвуд виявилася настільки популярною, що стрімінг-канал Netflix вирішив кувати залізо, поки гаряче – і в листопаді випускає новий проект по черговому роману Етвуд. Роман "Вона ж Грейс" вийшов у 1996 році: це історія покоївки-іммігрантки Грейс, яку звинувачують у вбивстві власного роботодавця і його вагітної економки. Дія відбувається у 1843 році. Грейс сідає у в'язницю, але її винуватість остаточно не доведена. Судячи з трейлеру, загадок у "Вона ж Грейс" буде не менше, ніж в "Розповіді служниці".

Реклама
"Дівчина за викликом", із 5 листопада

У листопаді виходить другий сезон популярного серіалу "дівчина за викликом", знятого за однойменним фільмом Стівена Содерберга з порнозіркою Сашею Грей. У другому сезоні багато нововведень, і головне – наявність двох сюжетних ліній і відразу трьох героїнь. Перша лінія пов'язана з історією повії Анни Грінальд і амбітної дівчини Еріки, зайнятої політичною кар'єрою у Вашингтоні, між якими зав'язуються ділові та сексуальні відносини. Друга розповідає про колишню повію Бріа, яка намагається піти від минулого. Чи не заплутає це глядача? Содерберг впевнений, що ні, і що два сюжети створять відчуття справжнього, не вигаданого конфлікту.

"Їй це конче потрібно", з 23 листопада

"Їй це конче потрібно" має всі шанси стати самим дотепним серіалом сезону. Його зняв знаменитий режисер Спайк Лі – за мотивами свого однойменного фільму 1986 року. Це смішна історія про красуню Норі Дарлінг, художницю, котра живе в Брукліні і шукає себе. У неї роман відразу з трьома чоловіками – бізнесменом, манекенником і юним хіпстером; власний психотерапевт, постійне самокопання і відмінне почуття гумору. У 1980-ті фільм Спайка Лі став маніфестом для афроамериканських феміністок.

"Дивовижна місіс Майзель", з 29 листопада

Творці серіалу "Дівчата Гілмор" випускають новий телепроект про сильну дівчину – "Дивовижна місіс Майзель". Міріам Майзель – звичайна американська домогосподарка з 1950-х: скромна, мила. У неї є чоловік і діти, але коли особисте життя летить в тартарари, Майзель несподівано виявляє в собі талант стендап-коміка – і виходить на сцену. Про те, як побудувати артистичну кар'єру домогосподарці в консервативній Америці, у серіалі розповідають дуже смішно. У ролі місіс Майзель – актриса Рейчел Броснахен, яку ми пам'ятаємо з серіалу "Картковий будинок".

"Безсоромники"

"Безсоромники" – серіал специфічний (чого тільки варта кількість вульгарних жартів і маргінальні герої), але нескінченно чарівний – продовжений на восьмий сезон. Головна його новина в тому, що Френк Галлахер, глава ексцентричного сімейства, алкоголік і дармоїд, знаходить просвітлення – і стає буддистом. В які божевільні лінії розвинеться цей хід – можна тільки гадати.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.