До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які серіали ми будемо дивитися в 2018 році

Другий сезон "Великої маленької брехні" і "Оповідь служниці", серіал про вбивство Джанні Версаче і новий проект Стівена Содерберга – новий телевізійний сезон буде тримати в напрузі.

"Вбивство Джанні Версаче: Американська історія злочинів", 17 січня

Третій сезон "Американської історії злочинів" – абсолютно точно найбільш довгоочікуваний серіал для всієї фешн-спільноти. Він присвячений вбивству Джанні Версаче, а його творець Райан Мерфі говорить, що поки це найскладніший сезон для команди. "Знімати серіал про моду і знаменитостей – це ніби ти вперше став на дошку для дайвінгу: немає досвіду, і ти не знаєш, що робити і з чого починати". У головних ролях – Пенелопа Круз, яка грає сестру Джанні Донателлу Версаче, актор з Венесуели Едгар Рамірес грає самого дизайнера, а Рікі Мартін – коханця Версаче Антоніо Д'Аміко.

Реклама
"Алієніст", з 22 грудня

Нью-Йорк, 19 століття. У міських трущобах вбивають дітей, і все говорить про те. що ці вбивства ритуальні. Розслідувати справу беруться кримінальний репортер Джон Мур (Люк Еванс), жінка-поліцейський Сара Говард (Дакота Феннінг) і психолог Ласло Крейзлер (Деніель Брюль). Над 8-ма епізодами серіалу працювала чудова команда: режисер – Якоб Вербрюгген, який знімав "Картковий будиночок", і сценарист Кері Фукунага, який працював над "Справжнім детективом". Продюсери обіцяють, що серіал буде похмурим і атмосферним.

"Мозаїка", з 22 січня

Стівен Содерберг, один з найуспішніших режисерів Голлівуду, людина, що зняла "11 друзів Оушена" і "Удачу Логана", випускає новий серіал – "Мозаїка". Сюжет детектива розповідає про вбивство відомої датської письменниці Олівії Лейк, але не все так просто. Содерберг і HBO придумали серіал-головоломку: за допомогою спеціального мобільного додатку користувач зможе вибирати, з чиєї точки зору стежити за сюжетом – в серіалі передбачено 14 варіантів розвитку подій. "Подібний прийом уже давно відомий, але технології не дозволяли втілити його з належною елегантністю і залученістю глядачів", – говорить режисер. Додатки будуть доступні для Android і iOS. На створення серіалу пішло три роки.

"Світ Дикого заходу"

У 2018-му році на екрани повертається один з найбільш обговорюваних серіалів минулого року – "Світ Дикого Заходу", фантастична і жорстока історія про парк атракціонів, населеного андроїдами. У фіналі першого сезону андроїд Долорес вбиває творця парку Роберта Форда – що буде далі? Буде містика: один з продюсерів серіалу Джонатан Нолан зізнався, що Роберт Форд, герой Ентоні Хопкінса, все-таки повернеться в другому сезоні. Також Нолан розповів, що в другому сезоні акцент буде зроблений на побут і деталі життя "господарів" парку – і глядача все більше занурять у внутрішнє життя моторошного парку.

"Оповідь служниці", квітень

Навесні на екрани виходить найуспішніший, за визнанням "Еммі", серіал 2017 року – "Оповідь служниці". Що відомо про другий сезон найгучнішого, обговорюваного і сильного серіалу 2017 року? Точно тільки те, що головною героїнею залишиться Фредова, а в новому сезоні буде 13 епізодів. Ніяких деталей про сюжет продюсер і актори не повідомляють, але деякі таємниці все-таки розкрили. "Другий сезон буде дуже похмурим і драматичним – світ стає все гірше і гірше", – говорить Елізабет Мосс. Продюсер Брюс Міллер тим часом помічає, що другий сезон розповість про те, "що відбувається, коли гноблені раптом стають бунтівниками". Судячи з коментарів авторів серіалу, в другому сезоні дух заколоту у Фредової, героїні Елізабет Мосс, буде все зростати і зростати.

Також Брюс Міллер підтвердив, що в новому сезоні з'явиться і найяскравіший і найхаризматичніший персонаж "з того боку" – лиходійка тітка Лідія у виконанні актриси Енн Дауд. Більше того, у другому сезоні автори покажуть особисту історію Лідії і розкажуть про те, якою було її життя до республіки Гілеад. Кажуть, Лідія була вчителькою в школі для дівчаток.

"Маньяк"

Не лякайтеся: "Маніяк" – не трилер, а ситком, та ще й з чудовим акторським складом: головні ролі грають Емма Стоун і Джонна Гіл, а в епізодичній з'явиться Джастін Теру. Серіал заснований на однойменній норвезькій комедії. Його головний герой – хлопець, замкнений в психлікарні, який живе в світі своїх щасливих фантазій. Хлопця зіграє Джонна Хіл, а ось кого Емма Стоун, поки неясно, але для ролі вона приміряла платиновий парик і джинси-варенки, популярні в дев'яності роки.

"Велика маленька брехня"

"Нам є, що розповісти глядачам", – так сценарист серіалу "Велика маленька брехня" Девід Е.Келлі анонсував другий сезон. Сумніватися не доводиться – це серіал з амбіціями, яких напевно додалося після того, як "Велика маленька брехня" отримав вісім статуеток "Еммі". Цікаво, що спочатку серіал планували як лімітований, але його популярність, а також зацікавленість в проекті Ніколь Кідман і Різ Уізерспун, виконавиць головних ролей, змусила творців передумати. Ліана Моріарті, автор книги, за якою знятий серіал, вже підтвердила, вже працює над новим сценарієм – можливо, в ньому буде більше подробиць про минуле Бонні, персонажа Зої Кравіц, яка так рішуче і несподівано завершила перший сезон (обійдемося без спойлерів).

"Дієтленд"

Дієти, фемінізм і необ'єктивність глянцевих медіа – відразу кілька актуальних питань піднімає новий серіал "Дієтленд". Його головна героїня – Плам Кеттла, яка важить 140 кг. Вона мріє схуднути і готова на операцію зі зменшення шлунку. але раптово стає центром розборок двох феміністських організацій. Від цих же організацій страждає і ще одна героїня – видавець глянцевого журналу Кітті (її грає Джуліанна Маругліс, зірка серіалу "Хороша дружина"). Феміністки звинувачують її видання в об'єктивації жінок – і кар'єра Кітті котиться під укіс. Ще один феміністський серіал, натхненний успіхом "Оповіддю служниці".

Читайте також:

Як в кіно: 11 жовтих луків для зустрічі Нового року

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.