До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Індійський фільм, який знімали в Києві, отримав "Золотого глобуса"

"Золотий глобус" за найкращу пісню отримав один з найкасовіших індійських блокбастерів 2022 року — "RRR". Частину сцен знімали в Києві та Межигір'ї, зокрема, на кадрах можна побачити Маріїнський палац. На фоні резиденції президента України артисти виконують пісню Naatu Naatu, за яку стрічка отримала "Золотий Глобус".

Реклама

Назва "RRR" розшифровується як Rise Roar Revolt, що на українську можна перекласти як "Повстань, ричи, бунтуй". Події блокбастера відбуваються в Індії до отримання країною незалежності, коли Індія ще була колонією Великої Британії. Ця стрічка розповідає про фантастичні пригоди двох індійських супергероїв у Британській Індії. Революціонери Аллурі Сітарама Раджу та Комарам Бхім — народні герої та лідери руху за визволення Індії від британського панування, які мають привести свою країну до свободи. Режисер фільму — С. С. Раджамоллі, що зняв найкасовіші стрічки в історії індійського кіно.

Стрічку знімали в Києві влітку 2021 року. У зніманнях масових сцен були задіяні українські танцівники та актори, а хореографом-постановником у Києві була чемпіонка світу з латиноамериканських танців Альона Шоптенко. Відеотрейлер, де герої стрічки завзято танцюють навпроти Маріїнського палацу, на YouTube подивилося 140 мільйонів глядачів

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.