До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Том Гарді в ролі Аль Капоне

12 травня в онлайн-кінотеатрах покажуть новий фільм "Обличчя зі шрамом" — байопік знаменитого гангстера Аль Капоне. Сьогодні в мережі з’явився перший трейлер стрічки — і ми тепер можемо побачити, як перевтілився в гангстера актор Том Гарді. Крім Гарді, у трейлері можна побачити Кайла Маклахлена й Метта Діллона.

Дія фільму відбувається на початку 40-х років XX століття. Капоне виходить з в’язниці Алькатрас після 11 років ув’язнення, він хворий на сифіліс, а минуле переслідує його. Гангстер планує засісти на дно у своєму маєтку у Флориді, але зробити це виявляється не так просто — перед тим, як потрапити до в’язниці, Капоне вкрав і сховав велику суму грошей.

Реклама

Режисер фільму — Джош Транк, один з його найвідоміших фільмів — супергеройський блокбастер "Фантастична четвірка". Подробицями про знімання у своєму інстаграмі з насолодою ділиться виконавець головної ролі Том Гарді. Численні шрами, татуювання й знаменитий білий капелюх, як у Капоне, — перевтілення в одного з найвідоміших гангстерів Гарді явно вдається.

Через карантин прем’єру фільму вирішили зробити онлайн, але режисер обіцяє, що в прокаті "Обличчя зі шрамом" ми також обов’язково побачимо.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.