До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фільм "Паралельні матері" з Пенелопою Крус відкриє Венеційський кінофестиваль

Не встиг завершитися Каннський кінофестиваль, а ми вже готуємося до Венеційського. Сьогодні стало відомо, що 1 вересня фестиваль відкриє фільм "Паралельні матері" — нова стрічка іспанського режисера, дворазового лауреата "Оскара" Педро Альмодовара. Головні ролі у фільмі зіграли незмінні фаворитки режисера — Пенелопа Крус і Россі Де Пальма. І для Пенелопи Крус, і для Россі Де Пальми "Паралельні матері" стануть восьмою спільною роботою з Педро Альмодоваром.

Сценарій написав Педро Альмодовар під час карантину. Сам автор називає майбутню стрічку "дуже напруженою історією". У центрі сюжету — дві жінки, які в один день стають матерями. "У фільмі я повертаюся до жіночого всесвіту, розповідаю про важливість наших предків і нащадків. Неминуча й тема пам’яті. У моїй фільмографії багато історій матерів. Але ті героїні, що стали частиною цієї історії, — зовсім інші. Нині мене як оповідача надихають саме недосконалі матері".

Реклама

"Я народився як кінорежисер 1983 року у Венеції, — прокоментував новину Педро Альмодовар, — у секції Mezzogiorno Mezzanotte. Тридцять вісім років по тому мене запросили відкрити фестиваль. Я не можу висловити радість і честь, і як багато це значить для мене. Я дуже вдячний фестивалю за це визнання і сподіваюся йому відповідати".

Цього року Венеційський міжнародний кінофестиваль триватиме з 1 по 11 вересня 2021 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.