До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Це офіційно: Дженніфер Лопес і Бен Аффлек знову разом

24 липня Дженніфер Лопес відсвяткувала 52-й день народження, а наступного дня виклала зворушливе фото, на якому цілується разом з Беном Аффлеком — цей кадр став першим офіційним підтвердженням їхніх стосунків.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес

Закохані нині відпочивають на яхті, а Джей Ло нарешті відкрила завісу таємниці над цим романом, який відновився після 17-річної перерви. Також співачка виклала кілька палких фото у квітчастому бікіні, що викликали не меншу хвилю ажіотажу. Шанувальники Лопес охоче ділилися цими кадрами, захоплено підписуючи, що в 52 хочуть мати такий самий вигляд.

Реклама
Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес

Нагадаємо, що перші чутки про відновлення роману з’явилися в травні, коли Дженніфер Лопес розлучилася з Алексом Родрігесом, за якого збиралася вийти заміж. Однак досі ніяких коментарів не було — тільки чутки й випадкові кадри під час прогулянок пари. Наступного дня після цих світлин активізувалися вже папараці, які зуміли закарбувати Аффлека й Лопес знову.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес
Бен Аффлек і Дженніфер Лопес

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.