До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Емма Стоун у трейлері фільму "Круелла"

Чудові новини: оскароносна актриса Емма Стоун дасть нове життя культовій лиходійці Disney — Круеллі де Віль. Сьогодні Disney представили перший трейлер фільму "Круелла", який вийде в прокат уже в травні. Події стрічки розгортаються в Лондоні наприкінці 1960-х: головна героїня слухає панк, їздить на мотоциклі, носить смокі-айс, фарбує волосся в чорно-білий колір. І моторошно регоче. Словом, такої Круелли де Віль ми ще не бачили.

Новий фільм покаже, звідки взагалі з’явилася Круелла й чому вона стала лиходійкою. Синопсис "Круелли" оповідає: "У 1970-х у Лондоні молода дизайнерка Естелла де Віль стає одержима собачою шкурою, особливо з далматинців, поки зрештою не перетворюється на безжальну Круеллу". Фільм стане приквелом "101 далматинця", який вийшов 1996 року і головну роль у якому зіграла Гленн Клоуз.

Реклама

Режисер стрічки Крейг Гіллеспі прийшов у велике кіно після створення інді-фільмів. Його найгучніша робота — драма "Тоня проти всіх" про фігуристку Тоню Гардінг — 2019 року принесла виконавиці головної ролі Марго Роббі номінацію на премію "Оскар", а сам фільм зібрав 53 мільйони доларів у прокаті в усьому світі. До Емми Стоун у "Круеллі" доєдналася Емма Томпсон, Стенлі Туччі, Джоел Фрай, Пол Волтер Гаузер.

"Круелла"

Реліз фільму заплановано на 28 травня 2021 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.