До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Емілі Блант у трейлері фільму "Тихе місце 2"

19 березня в український прокат виходить друга частина фільму "Тихе місце" – одна з найбільш очікуваних картин року. У новій частині трилера Джона Красінські головну роль знову виконує Емілі Блант – і схоже, буде дуже страшно.

Події кінострічки відбуваються в світі, де на людей полюють прибульці з космосу. Вони знаходять людей виключно за звуками. Деяким вдається вижити, але є одна життєво необхідна умова – жодного звуку. Друга частина "Тихого місця" розпочнеться одразу ж після подій першої. Також відомо, що в другому фільмі з'являться нові герої.

Реклама

Нагадаємо, фільм "Тихе місце" вийшов 2018 року, очолив рейтинг найкращих фільмів року і зібрав у прокаті понад 340 мільйонів доларів, при тому витрати на виробництво склали $17 мільйонів. Сам майстер жахів Стівен Кінг написав у своєму "Інстаграмі", що це "приголомшлива робота, і що мовчання знято неймовірно".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.