До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лоуренс зніметься в новому фільмі Паоло Соррентіно

Дженніфер Лоуренс зіграє головну роль в адаптації книжки Mob Girl Терези Карпентер. Режисер – Паоло Соррентіно.

Сюжет Mob Girl оповідає про життя Арлін Брікман – дружини мафіозі, яка стала поліцейським інформатором. Роман оснований на правдивій історії про злочин і 1992 року отримав Пулітцерівську премію. Володар премії "Оскар" Паоло Соррентіно виступить режисером адаптації, а Анджеліна Бернетт написала сценарій.

Реклама

"Погляд на цю історію з точки зору жінки – це свіжий і захопливий підхід до розповіді класичної історії про бандитів", – каже засновник і генеральний директор студії Makeready, Бред Вестон. Ми не могли й уявити більш досконалу команду. З Дженніфер у головній ролі і Паоло за кермом ми оживимо цю унікальну історію".

Нагадаємо, Паоло Соррентіно – один з найважливіших італійських режисерів нашого часу, постійний учасник Каннського кінофестивалю. Один з його найвідоміших фільмів, "Велику красу", 2013 року нагородили "Оскаром", "Золотим глобусом" і призом Європейської кіноакадемії. Дженніфер Лоуренс зніматиметься у Соррентіно вперше.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.