До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек — найкрасивіша пара у Венеції

Венеційський кінофестиваль цього року став щедрим не лише на гучні прем'єри, але й на гарні пари. Спочатку гості фестивалю захопилися образами Зендаї і Тіматі Шаламе на прем'єрі "Дюни", потім обговорювали пристрасні погляди Оскара Айзека в бік актриси Джесіки Честейн, але справжній шквал емоцій спричинила поява Дженніфер Лопес і Бена Аффлека — це перший офіційний вихід пари після возз'єднання.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек

Обоє мали чудовий вигляд, але особливий захват у шанувальників викликав образ Дженніфер Лопес, яка постала на червоній доріжці фестивалю в білосніжній сукні з глибоким декольте Georges Hobeika. Багато хто навіть устиг пожартувати, що цей вихід став репетицією майбутнього весілля, а білий колір Джей Ло дуже личить. Доповнили образ босоніжки з металізованої шкіри Jimmy Choo і клатч Judith Leiber. На особливу увагу заслуговують прикраси артистки, яка відома своєю любов'ю до кольорових діамантів. Цього разу вона обрала розкішний сет Cartier з жовтими діамантами.

Реклама
Дженніфер Лопес і Бен Аффлек
Дженніфер Лопес і Бен Аффлек

Над макіяжем Дженніфер Лопес працювала легендарна Пет Макґрат, яка поділилася у себе в Instagram деякими подробицями цього процесу. Зоряна візажистка не стала експериментувати, а зробила ставку на золотисту колірну гаму, яка вдало гармонує з теплим відтінком шкіри Лопес.

Нагадаємо, що перші чутки про возз'єднання Лопес і Аффлека з'явилися ще в травні, хоча близькі до пари джерела розповідають, що спілкуватися вони почали ще в лютому. Проте офіційно актори підтвердили роман в день народження Джей Ло, яка опублікувала їхні спільні світлини в Instagram. Через півтора місяця у Венеції відбувся і перший їхній офіційний вихід, а шанувальникам лише залишається гадати, коли буде весілля.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.