До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зендая і Тімоті Шаламе на прем’єрі фільму "Дюна"

Днями в межах 78-го Венеційського кінофестивалю відбулася довгоочікувана прем’єра картини "Дюна" режисера Дені Вільнева. Нова захоплива адаптація однойменного роману Френка Герберта не тільки спричинила чимало галасу серед шанувальників режисера, а й привернула погляди на червоній доріжці до головних зірок цієї стрічки — Тімоті Шаламе і Зендаї, що відомі своїми модними світськими виходами.

Зендая і Тімоті Шаламе

На червоній доріжці Зендая з’явилася в "голій" бежевій сукні Balmain з глибоким розрізом біля стегна, що імітувала "мокрий ефект". До сукні актриса підібрала класичні лодочки Christian Louboutin і прикраси ювелірного Дому Bulgari. Зендая прикрасила свій вихід новим кольє Hypnotic Emerald у формі змії, яке є частиною колекції високого ювелірного мистецтва Bulgari Magnifica. Вона також наділа каблучку зі смарагдом і діамантом. Загалом ювелірні вироби Зендаї містили 131,56 карата смарагдів і 62,69 карата діамантів.

Реклама
Зендая в Balmain
Зендая в Balmain

Тімоті Шаламе приєднався до Зендаї на червоній килимовій доріжці в образі від одного зі своїх улюблених дизайнерів, Хайдера Аккермана. Головний герой фільму "Дюна" був одягнений у чорний джемпер і штани Haider Ackermann, прикрашені чорними блискітками. Шаламе доповнив образ вінтажними каблучками Cartier і чорними протисонцевими окулярами. Шлях Шаламе до того, щоб стати одним з найстильніших акторів у світі кіно, щонайменше захопливий, тому що він не працює зі стилістами. Тімоті підбирає образи сам — від виходів на червону доріжку до вуличного стилю.

Тімоті Шаламе в Haider Ackermann

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.