До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дивимося трейлер третього сезону "Бріджертонів"

Netflix представили перший трейлер третього сезону "Бріджертонів", який вийде вже 16 травня. Ефектне відео розкриває якщо не всі, то точно деякі сюрпризи, які очікують нас у нових серіях. Так, у центрі уваги глядачів опиняться Пенелопа Фезерінгтон (Нікола Кохлан) та її давнє кохання Колін Бріджертон (Люк Ньютон). Це означає, що ця весна пройде під гештегом #Polin, як фанати прозвали цей дует. І судячи з трейлеру, ми побачимо Пенелопу та Коліна зовсім по-новому.

Реклама

Згідно з офіційним синопсисом, у новому сезоні Пенелопа нарешті готова відмовитися від своєї давньої закоханості в Коліна. Однак це не означає, що вона покінчила з любов’ю. Натомість Пенелопа вирішила, що настав час знайти чоловіка — і, бажано, такого, який дасть їй свободу продовжувати своє подвійне життя леді Віслдаун, далеко від очей матері та сестер.

Проте за браком впевненості спроби Пенелопи на шлюбному ринку зазнають невдачі. Тим часом Колін повернувся зі своїх літніх подорожей. Він засмучений усвідомленням того, що Пенелопа, єдина людина, яка завжди цінувала його таким, яким він був, ставиться до нього холодно. Бажаючи повернути її дружбу, Колін пропонує Пенелопі стати наставником і допомогти їй знайти чоловіка цього сезону. Але коли його уроки починають працювати надто добре, Колін замислюється, чи справді його почуття до Пенелопи лише дружні.

Щодо інших героїв, то у трейлері бачимо, що Ентоні та Кейт насолоджуються подружнім щастям. Елоїза має нову дружбу, яка, безсумнівно, приверне увагу а Франческа робить перші кроки в суспільстві. Третій сезон "Бріджертонів" містить вісім епізодів, які розділені на дві частини.

Прем’єра перших чотирьох епізодів відбудеться 16 травня, а наступні чотири покажуть 13 червня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.