До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про третій сезон серіалу "Бріджертони"

Netflix поділились подробицями третього сезону "Бріджертонів" — одного з найпопулярніших серіалів платформи. Нові серії побачимо вже на початку 2023 року.

Найцікавіше, що треба знати: новий сезон "Бріджертонів" буде присвячено роману між Коліном Бріджертоном і Пенелопою Фезерінгтон — який, як пам’ятає уважний глядач, розгортається повільно, але дуже неочікувано.

Реклама
Чи ґрунтуватиметься новий сезон на книзі?

Так. Перший сезон гіта Netflix, який розповідав про роман Дафни та Саймона, створений за мотивами першого роману Джулії Квінн "Герцог і я", тоді як другий сезон, присвячений Ентоні Бріджертону та Кейт, ґрунтувався на другій книжці "Віконт, який мене любив". У третьому сезоні автори серіалу планують глибше дослідити стосунки Коліна й Пенелопи, як це робить Джулія Квінн у своїй четвертій книзі "Роман з містером Бріджертоном".

Так, згідно із сюжетом книги, Колін повертається зі своїх подорожей і дивиться на Пенелопу в абсолютно новому світлі, але зблизитися парі заважають таємниці, які вони приховують одне від одного. Хоча дуже вірогідно, у третьому сезоні Колін дізнається, що Пенелопа — це і є леді Вістлдаун, як це вже зробила Елоїза...

Ось як Netflix анонсує новий сезон: "Пенелопа нарешті відмовилася від своєї давньої закоханості в Коліна після того, як почула його зневажливі слова про неї в останньому сезоні. Однак вона вирішила, що настав час знайти собі чоловіка, бажано такого, який забезпечить їй достатньо незалежності, щоб продовжувати своє подвійне життя як леді Вістлдаун, далеко від матері та сестер. Але через брак упевненості спроба Пенелопи вийти на "шлюбний ринок" провалюється.

Тим часом Колін повернувся зі своїх літніх подорожей з новим виглядом... і почуттям пихатості. Але він засмучений усвідомленням того, що Пенелопа, єдина людина, яка завжди цінувала його таким, яким він є, ставиться до нього холодно. Бажаючи повернути її дружбу, Колін пропонує Пенелопі стати наставником у її спробах знайти чоловіка. Але коли його поради починають працювати надто добре, Колін має подумати, чи справді його почуття до Пенелопи лише дружні...

Хто з акторів повернеться в новому сезоні

Більшість акторів, яких ми бачили в другому сезоні, також мають повернутися до третього сезону, включно з Ніколя Кохлан, що грає Пенелопу, Люком Ньютоном (Колін), Джонатаном Бейлі (Ентоні), Рут Геммелл (Вайолет), Аджоа Андо (леді Денбері), і, звісно, акторами, які грають решту членів клану Бріджертонів.

Є ще хороші новини. Як пам’ятаємо, сексапільний герцог Гастінгс, якого грав Редже-Жан Пейдж, не з’явився знову в другому сезоні, попри те, що став улюбленцем шанувальників. Але актриса Сімона Ешлі, яка зіграла Кейт у другому сезоні, підтвердила, що повернеться. "Кейт і Ентоні тільки починають", — сказала вона Deadline в ​​березні.

Хто приєднається до акторського складу 3-го сезону "Бріджертонів"?

Актриса Ханна Додд замінить Рубі Стоукс у ролі Франчески Бріджертон, однієї з молодших членів родини Бріджертонів. Додд буде знайома тим, хто дивився "Анатомію скандалу" — вона зіграла молодшу версію персонажа Сієнни Міллер, яка навчалася в Оксфордському університеті в 90-х.

Також серед нових імен — Деніел Френсіс у ролі Маркуса Андерсона, харизматичного чоловіка, який освітлює будь-яку кімнату своєю появою, і Сем Філліпс у ролі ексцентричного лорда Деблінга, багатство й титул якого означають, що цього сезону йому не бракуватиме інтересу з боку дівчат.

Також ми познайомимося ще з однією цікавою героїнею. Її зіграє актриса Ханна Нью, найвідоміша за роллю в серіалі "Чорні вітрила". Вона отримала роль леді Тіллі Арнольд: це молода жінка, яка овдовіла в ранньому віці; вона насолоджується привілеями та владою, які приходять від того, що вона керує маєтком свого колишнього чоловіка, живе життям на власних умовах, фінансово незалежна та сексуально вільна.

Коли реліз серіалу

Знімати серіал розпочали в липні. У ролику показано, як Джонатан Бейлі, Аджоа Андо, Голда Рошувель, Клаудія Джессі та інші повернулися на знімальний майданчик. Закінчується він кадром, де Люк Ньютон відчиняє двері карети, а звідти Нікола Кофлен заявляє: "Знімання третього сезону „Бріджертонів" офіційно розпочато". Якщо все піде за планом, дата випуску, безумовно, можлива на початку 2023 року.

Як багато сезонів на нас очікує?

Очікується, що серіал "Бріджертони" триватиме вісім сезонів, до того ж кожна частина буде присвячена іншому брату або сестрі. Услід за Дафною, Ентоні, Коліном і Бенедиктом, теоретично серіал має перейти до Елоїзи, Франчески, Гіацинти та Грегорі, даючи кожному з них власний шанс на щасливу історію.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.