До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: роман Пенелопи та Коліна у третьому сезоні "Бріджертонів"

Netflix представили перші кадри нового сезону "Бріджертонів", який ми побачимо вже незабаром. На романтичних фото помітно, як зароджується кохання між Пенелопою Фезерінгтон (Нікола Кофлен) та Коліном Бріджертоном (Люк Ньютон) — власне, саме їхній любовній історії і буде присвячено третій сезон.

Реклама

Після того як Пенелопа нарешті відмовилася від своїх давно нерозділених почуттів до Коліна, вона вирішила, що настав час вийти заміж. Колін тим часом повертається з літньої відпустки: він засмучений, адже єдина людина, яка завжди його цінувала, ставиться до нього холодно. Тож Колін пропонує свою допомогу — аби Пенелопа могла зміцнити впевненість у власній привабливості і знайти гарного чоловіка цього сезону. Раптом, коли його уроки починають надто добре працювати, Колін повинен вирішити, чи є його почуття до Пенелопи просто дружніми або ж чимось більшим.

Ситуацію для Пенелопи ускладнює її розрив із Елоїзою (Клаудія Джессі), яка знайшла нового друга... А що стосується її таємниці, то Пенелопі все сладніше зберігати її альтер-его леді Вістлдаун в тіні, адже дівчина все більше з'являється на публіці.

Багато облич "Бріджертонів", які ми звикли бачити, повернуться в третьому сезоні. Це, звісно, Джонатан Бейлі (Ентоні Бріджертон), Люк Томпсон (Бенедикт Бріджертон), новачок Ханна Додд (Франческа Бріджертон) і Рут Геммелл (леді Вайолет Бріджертон). Будуть і нові персонажі: Деніел Френсіс зіграє Маркуса Андерсона, харизматичного персонажа; зірка "Корони" Сем Філліпс постане як лорд Деблінг, симпатичний аристократ із ексцентричними інтересами; а Джеймс Фун виконує роль Гаррі Данкворта, якому, можливо, бракує дотепності, але він компенсує це зовнішністю.

Третій сезон "Бріджертонів" виходить восени цього року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.