До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про фільм "Примарна нитка"

Прихильників кіно про моду напередодні Нового року чекає сюрприз. 25 грудня у світовий прокат виходить "Примарна нитка", красивий фільм про британського кравця Рейнольдса Вудкока, який в 1950-ті роки вдягав англійську королеву й британський вищий світ. Це новий фільм Пола Томаса Андерсона ("Вроджена вада", "Майстер"), одного з найвідоміших американських режисерів й шестиразового номінанта на "Оскар".

Дія фільму відбувається в Англії 1950-х років: жінки носять сукні до підлоги й капелюшки, чоловіки – ідеально скроєні костюми-трійки, а вечора проводять на прийомах в бальних залах, змінюючи кілька нарядів за вечір. Рейнольдс Вудкок – складна людина й вимогливий кравець, який відточує своє вбрання до ідеалу й вважає їх не одягом, а творами мистецтва.

Реклама

Вудкока грає Деніел Дей-Льюїс - єдиний у світі актор, котрий тричі отримав "Оскар" за найкращу чоловічу роль. Дей-Льюїс грав у фільмах "Лінкольн", "Банди Нью-Йорка", "Нестерпна легкість буття", а нещодавно оголосив про відхід з кіно. Кажуть, "Примарна нитка" – його остання роль у кіно: актор, працюючи над роллю, нібито так пройнявся життям кравця, що вирішив зайнятися створенням одягу.

Читайте також:

Як змінилася Марго Роббі заради фільму "Я, Тоня"

Життя у Vogue: 4 фільми про роботу модних редакцій

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.