До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як змінилася Марго Роббі заради фільму "Я, Тоня"

На початку року світ облетіли фотографії невпізнанної Марго Роббі. Красуня Роббі набрала не менш десятка кілограмів, перетворилася на блондинку з жовтим волоссям, а її обличчя опухло. Все це – заради кіно: Марго Роббі якраз знімалася у фільмі "Я, Тоня", що виходить в прокат 8 грудня. Навіщо Марго такі жертви?

Кадр из фильма "Я, Тоня"

"Я, Тоня" – біографічна драма про популярну американську фігуристку Тоню Гардінг. Сьогодні фігуристці 46 років, і вона давно пішла зі спорту, але в 1990-ті роки Тоня була однією з найуспішніших спортсменок світу. У 1991 році вона посіла друге місце на чемпіонаті світу з фігурного катання і стала першою американкою в історії, яка виконала потрійний аксель на змаганнях. З кар'єрою Гардінг пов'язано кілька скандалів. Найгучніший стався в 1994 році: разом з чоловіком Джеффом Гіллоулі Тоня намовила свого охоронця напасти на суперницю Ненсі Керріган і зламати їй ногу. Після нападу Керріган не змогла брати участь в національній першості і таким чином Гардінг виграла чемпіонат США, але в подальшому визнала свою провину і отримала три роки умовно. Фільм розповідає про успіх Тоні, довічну дискваліфікацію після скандалу і ганебне завершення кар'єри, про яке писали всі ЗМІ світу.

Реклама
Марго Роббі в образі Тоні Гардінг
Для перевтілення в образ фігуристки Марго Роббі довелося постаритися. Вона погладшала на кілька кілограмів, а на зйомках костюмери щодня кріпили їй на тіло численні накладки, щоб вона виглядала крупно і масивно, як Тоня Гардінг. Справа в тому, що після завершення кар'єри на льоду Гардінг не пійшла на дно, а продовжила кар'єру в рестлінгу і на боксерському ринзі, тому спеціально набирала для цього вагу. А щоб волосся справляло враження недоглянутого і сплутаного, перукарі створили для Марго Роббі спеціальну перуку.
"Найголовнішою перешкодою для нас було те, наскільки класично красива Марго Роббі" – розповіла в інтерв'ю американському Vogue Дебора Ла Міа Денавер, головний гример фільму. Робота над гримом й укладанням волосся кожен день займала близько двох-трьох годин. Так, візажисти використовували метод "зворотного контуринга", щоб створити ефект більш широкого носа та більшого лиця. "На обличчі Тоні відображено весь стрес, який вона пережила – й ми повинні були зобразити його за допомогою макіяжу". Крім того, актрисі доводилося вставляти спеціальні накладки в області носо-губних складок, щік та підборіддя, щоби обличчя виглядало більш пухким. Чи не дарма Марго Роббі пішла на всі ці жертви, дізнаємося 8 грудня.

Читайте також:

Что нужно знать о фильме "Вижу лишь тебя" с Блейк Лайвли

Життя у Vogue: 4 фільми про роботу модних редакцій

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.