До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дакота Джонсон зіграє в екранізації Джейн Остін

Чи потрібна світу ще одна адаптація Джейн Остін? Безсумнівно, так. Вже цього літа Netflix почнуть роботу над екранізацією останнього роману Джейн Остін "Переконання". У головній ролі — зірка фільмів "50 відтінків сірого" і "Великий сплеск" Дакота Джонсон. У режисерському кріслі — одна з найяскравіших театральних режисерів у Великій Британії Керрі Кракнелл, яка працювала над постановами в театрах Royal Court і Young Vic. Фільм "Переконання" стане її дебютом у кіно.

Як заявляють Netflix, фільм повторюватиме сюжетну лінію роману, але міститиме "сучасний, дотепний підхід" до останньої книги Остін. "Переконання" — невеликий "побутовий роман, опублікований у 1916 році. Головна героїня роману Енн Елліот — розумна, незалежна й смілива. Разом зі своєю снобістською й пихатою сім’єю вона опиняється на межі банкрутства. У цей час Фредерік Вентворт — якому вона колись відмовила в шлюбі, бо її родина побоювалася, що вона житиме в злиднях — знову вривається в її життя. І тепер Енн має вирішити, чи може залишити минуле позаду й прислухатися до свого серця, коли життя дарує їй другий шанс".

Реклама

Показово, що цей фільм насправді є однією з двох гучних адаптацій роману Джейн Остін цього року. Режисерка Махалія Бело також підписала контракт на екранізацію історії Енн Елліот — із Сарою Снук із серіалу "Спадщина" і Джоелом Фраєм із серіалу "Гра престолів" у головних ролях. Ну, а для Дакоти Джонсон це перша роль в екранізації Джейн Остін, так що чекаємо її дебюту із зацікавленням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.