До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у лютому 2022 року

Довгоочікувана прем’єра серіалу про світську шахрайку Анну Делві, продовження "Космічних сил" зі Стівом Кареллом і спіноф популярного серіалу "Вікінги" — все це дивитимемося на Netflix у лютому.

Кадр із серіалу "Вигадана Анна"
"Критичний баг"

Автор цього фільму — знаменитий французький режисер Жан П’єр-Жене, який зняв "Амелі" і "Чужий: Воскресіння". Його нова робота "Критичний баг" — фантастична комедія, події якої відбуваються у 2045 році. Ми бачимо ідилічну картинку — людина й робот подружилися, машини допомагають людям виконувати домашні справи, розважають їх і навіть вгадують їхні настрої. Та якоїсь миті стається баг, і роботи повстають проти людей. Чим закінчиться цей апокаліптичний сюжет, побачимо 11 лютого.

Реклама
"Вигадана Анна"

11 лютого нас чекає прем’єра серіалу, який обговорювали задовго до його виходу. "Вигадана Анна" розповідає реальну історію Анни Делві — фальшивої спадкоємиці, яка ошукала еліту Нью-Йорка і сіла за свої махінації до в’язниці. Справжнє ім’я Делві — Анна Сорокіна. На початку 2000-х вона "кинула" еліту Мангеттена на сотні тисяч доларів, удаючи німецьку спадкоємицю та приймаючи пожертви до несправжнього багатомільйонного художнього фонду. Серіал знято за мотивами великого журналістського розслідування New York Magazine, а головною антагоністкою Делві за сюжетом стає журналістка Вівієн, яка розслідує цю справу й намагається дізнатися, хто ж така насправді Анна Делві. Шоуранер "Вигаданої Анни" — авторка "Бріджертонів" та "Анатомії Грейс" Шонда Раймс, тож нас чекає яскраве видовище.

"Космічні сили"

18 лютого на Netflix повертаються "Космічні сили". Нагадаємо, це сатиричний серіал від творців культового "Офісу" Стіва Карелла й Грега Денієлса. Серіал розповідає про амбіції американців в опануванні Місяця: його головний герой — самовдоволений генерал Марк Нерд, який готує нову військову організацію США — Космічні війська. У головних ролях — прекрасні актори Стів Карелл, Ліза Кулдроу, Джон Малкович. Творці обіцяють, що в другому сезоні "Космічних сил" буде ще більше смішних відсилань до нашої з вами реальності.

"Солодкі магнолії"

Sweet Magnolias — так називають трьох дівчат з невеликого американського містечка Сереніті, які товаришують з дитинства. Медді, Гелена і Дана ділять на трьох всі радощі й журбу, а якось вирішують утілити свої мрії в життя й разом заснувати бізнес — розкішний спа-центр. Другий сезон популярної романтичної драми повертається 4 лютого, а творці обіцяють, що троє подруг усе так само збиратимуться на "Маргариту", а їхня дружба подолає всі складнощі.

"Вікінги: Вальгалла"

Netflix випускають довгоочікуваний спіноф популярного серіалу "Вікінги" (2013—2020). Події серіалу відбуваються через 100 років після історії, що завершила серіал "Вікінги". У нових серіях ми дізнаємося про долю улюблених персонажів — Лейфа Ерікссона, Фрейдіс Еріксдоттір і Вільгельма Завойовника. Знімали серіал в Ірландії — судячи з трейлеру, нас чекає ефектне видовище й масштабні батальні сцени. Нагадаємо, що творець серіалу Майкл Герст — справжній фахівець з питань постанови історичних драм, саме він працював над культовими "Тюдорами" і фільмом "Єлизавета" з Кейт Бланшетт.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.