До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що відомо про фільм "Цілком і сповна" з Тімоті Шаламе

Чудові новини: режисер Лука Гуаданьїно ("Клич мене своїм ім’ям" знову возз’єднався з Тімоті Шаламе. У США почали знімати романтичний горор "Bones and All" ("Цілком і сповна") — ділимося першими кадрами й розповідаємо все, що відомо про фільм.

В основі нової стрічки Луки Гуаданьїно — роман Камілли ДеАнджеліс Bones and All, опублікований у 2015 році. Події фільму відбуваються в Америці часів Рональда Рейгана й оповідають драматичну історію юної Марен Годлі (Тейлор Рассел), дівчини, яку кинула власна матір. Коли Марен виповнюється 16 років, вона вирушає в подорож Штатами в пошуках свого батька (Том О’Браєн) — щоб з’ясувати, хто він, а також розібратися, чому вона відчуває спокусу з’їсти будь-кого, хто закохається в неї...

Реклама
Кадр із фільму "Цілком і повністю"

У подорожі до неї приєднується її новий коханий Лі (Тімоті Шаламе), ще один ізгой, що живе на задвірках суспільства. Прямо тепер знімання триває в Огайо і його околицях, і перші кадри зі знімального майданчика дають змогу побачити помаранчеве волосся героя Тімоті, поки він заправляє небесно-блакитний Chevrolet на заправній станції в глушині... Також відомо, що у фільмі з’являться Хлої Севіньї, Франческа Скорсезе (обидві актриси знімалися в недавньому серіалі Гуаданьїно "Ми ті, хто ми є"), Марк Райланс, Андре Голланд, Джессіка Гарпер.

Лука Гуаданьїно й Тімоті Шаламе

У роботі над стрічкою Лука Гуаданьїно об’єднав команду, з якою зняв свої найвідоміші стрічки. Так, художник-постановник Bones and All — Елліотт Гостеттер, з яким вони працювали над серіалом "Ми ті, хто ми є". За костюми в новому фільмі відповідає Джулія П’єрсанті — саме вона створювала образи героїв у гучних стрічках Гуаданьїно "Суспірія", "Великий сплеск" і "Клич мене своїм ім’ям". За словами Гуаданьїно, він відразу ж побачив Тімоті Шаламе як ідеального кандидата для ключової ролі. "Мені дали цей прекрасний сценарій Девіда Кайганича, і поки я його читав, мені здавалося, що я знаю, як знімати цей фільм, — сказав він Deadline в перший день знімання 27 травня. — Водночас, коли я прочитав його, то переконався, що тільки Тімоті може зіграти цю роль".

До речі, "Цілком і сповна" — тільки одна з низки нових робіт Тіматі Шаламе. На початку липня на Каннському кінофестивалі покажуть новий фільм Веса Андерсона "Французький вісник", а 3 вересня в прокат виходить довгоочікувана екранізація культового науково-фантастичного роману Френка Герберта "Дюна", над якою працював режисер Дені Вільнев. Там герой Шаламе носить бронежилет і закохується в наложницю-войовницю, яку грає Зендая.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.