До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що варто знати про новий фільм з Блейк Лайвлі

Актриса Блейк Лайвлі видалила всі фотографії з власного Instagram-акаунта і відписалась від всіх, навіть свого чоловіка, Райна Рейнольдса. Вся справа у новому фільмі A Simple Favor.

"Що сталося з Емілі?" – тепер це єдина фраза в Instagram-сторінці Блейк Лайвлі. Так актриса афішує свій новий фільм – трилер A Simple Favor режисера Пола Фейга ("Шпигун", "Копи у спідницях"). Напередодні прем'єри фільму, яка запланована на вересень, Лайвлі видалила з соцмережі усі фотографії, скасувала всі підписки і, натомість, підписалася на кілька десятків випадкових акаунтів дівчат на ім'я Емілі Нельсон. Так звуть головну героїню майбутнього фільму, саме її грає Блейк Лайвлі. Дівчина, що живе в маленькому містечку в Коннектикуті, пропадає через містичні обставини, а розслідуванням цієї історії займеться її подруга-блогер (Анна Кендрік).

Реклама

Фільм знятий за однойменним романом Дарсі Белл – вчителька з Чикаго дебютувала з ним 2017-го року. Трилер A Simple Favor з його містикою і сюжетом про загадкове зникнення молодої жінки стає в один ряд з популярними романами американської письменниці Гіліан Флінн – "Зникла" і "Гострі предмети". Їх, до речі, вже успішно екранізували: у фільмі "Зникла" Девіда Фінчера головну роль зіграла Розамунд Пайк, а в травні на HBO виходять "Гострі предмети" – серіал з Емі Адамс.

Блейк Лайвлі и Анна Кендрік на зйомках в Торонто
Блейк Лайвлі і режисер Пол Фейг

Зйомки фільму відбувалися минулого літа в Торонто. Актриса розповідає, що головною причиною, чому вона бере участь в A Simple Favor, став режисер Пол Фейг. "Я прихильниця його "Шпигуна". Його фільми дуже смішні і дотепні. Їх не тільки захопливо дивитися – в них захопливо зніматися". Трилер презентували на фестивалі CinemaСon 26 квітня. Лайвлі прибула на прем'єру у шовковому блейзері Sonia Rykiel, а в інтерв'ю зізналася, що, при виборі вбрання, думала про свою героїню – Емілі любить чоловічі костюми та активно носить їх у фільмі.

На фестивалі CinemaCon

У прокаті A Simple Favor з'явиться 14 вересня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.