До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про новий серіал Netflix "Селена"

Ймовірно, покоління Z вважає Селену Гомес найвідомішою Селеною в поп-культурі. Але ті, хто досяг повноліття під пісні Селени Кінтанільї, вважають інакше.

Крістіан Серратос у ролі Селени

Королева техано трагічно загинула в 23 роки, але за свою занадто коротку музичну кар'єру вона досягла більшого, ніж багато артистів за все життя. Про це і розповість новий драматичний серіал Netflix. Все, що відомо про шоу, – в матеріалі vogue.ua.

Реклама
Крістіан Серратос у ролі Селени

Трейлер. У відео, випущеному Netflix, глядач бачить Селену, яка стає відомою співачкою. Вона вивчає тексти пісень, хореографію, вчиться вітати шанувальників – все це з її фірмовим почуттям стилю.

Хто грає Селену? Роль Селени виконала зірка "Ходячих мерців" Крістіан Серратос. Дев'ятирічна акторка і співачка Медісон Тейлор Баез зіграє юну версію Селени, тому, ймовірно, серіал також оповідатиме про дитинство майбутньої зірки в Техасі.

Акторський склад. Ноемі Гонзалез зіграла сестру і найкращу подругу Селени, Сюзетт Кінтанілью, а мати співачки, Марселлу Кінтанілью, зобразила Сейді Лопес. Рікардо Чавіра з "Відчайдушних домогосподарок" і Габріель Чавес з "Судної ночі" також з'являться в серіалі.

Хто продюсує шоу? Сестра Селени, Сюзет Кінтанілья стала виконавчою продюсеркою серіалу з шести епізодів разом з Джеймі Давилом, Ріко Мартінесом, Сімраном А. Сінгхом і Мойсесом Заморою.

Коли відбудеться прем'єра? Поки немає точної інформації, коли вийде шоу, але відомо, що зйомки почалися в жовтні. Ймовірно, його представлять 2020 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.