До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про фільм "Круелла" з Еммою Стоун

Чудові новини: оскароносна актриса Емма Стоун дасть нове життя культовій лиходійці Disney — Круеллі де Віль. "Круелла" вийде в прокат наприкінці травня, а поки розповідаємо, що відомо про фільм.

Ніде правди діти, студія Disney обожнює перезавантаження — тільки за останні два роки ми бачили адаптації анімаційних стрічок "Король Лев" і "Мулан". Але у разі з фільмом "101 далматинець" 1996 року варто бути обережними: версію з Гленн Клоуз у ролі чарівної Круелли та Г’ю Лорі, що зіграв її сивого поплічника, злодія Джаспера, перевершити майже нереально. Напевно, саме тому в новому фільмі "Круелла" студія зосередилася на іншому сюжеті. Фільм розповідає болісну історію походження мадам Де Віль — і, якщо судити з першого трейлеру, це буде один з найзахопливіших фільмів Disney.

Реклама

"Круелла" розповість про "молоду шахрайку" Естеллу, яка приїздить до Лондона на початку 70-х з наміром зробити собі ім’я у світі моди. Її стиль одягу — це Вів’єн Вествуд за часів свого SEX boutique на Кінгс-роуд. "Від самого початку я просто усвідомила, що бачу світ інакше, ніж будь-хто інший", — каже Емма Стоун у трейлері, багатому на визначні пам’ятки Лондона. "Декому це не подобалося, але я була не для всіх. Думаю, вони завжди боялися, що я стану... психом". Головна героїня слухає панк, їздить на мотоциклі, носить смокі-айс, має фарбоване чорно-біле волосся й моторошно хихотить. Словом, такої Круелли де Віль ми ще не бачили.

Режисер стрічки Крейґ Ґіллеспі прийшов у велике кіно з інді-фільмів. Його найгучніша робота — драма "Тоня проти всіх" про фігуристку Тоню Гардінг — у 2019 році принесла виконавиці головної ролі Марго Роббі номінацію на "Оскара", а сам фільм зібрав 53 мільйони доларів у світовому прокаті. Над сценарієм "Круелли" працював зірковий автор Тоні Макнамара — співавтор блискучого фільму "Фаворитка" Йоргоса Лантімоса й дотепного серіалу "Велика" про Катерину Велику. А виконавчий продюсер фільму — актриса Гленн Клоуз, що, як ніхто інший, знає, як зробити класне кіно про Круеллу де Віль.

На нас чекає захопливий фільм. Подружившись із кількома злодіями і ставши злочинницею, щоб звести кінці з кінцями, Круеллі вдається справити враження на патронесу моди баронесу фон Гельман (яку грає вишукана Емма Томпсон), але світ високої моди помітно відрізняється від того, який уявляла Естелла. Тому, переживши травму, дівчина перетворюється на пекельну Круеллу. Другий тизер, який вийшов 15 березня, дає краще уявлення про те, що тягне за собою це пекло, включно з ефектною їздою Круелли на мотоциклі. Можна вже починати готуватися до відродження стилю панк, упевнений британський Vogue — це неминуче станеться після виходу фільму 28 травня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.