До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Капітан Марвел та інші супергерої у трейлері "Месників"

Компанія Marvel Studios представила новий трейлер фільму "Месники: Завершення", який стане фінальною частиною кіноісторії. Картина продовжує події, зображені у "Месниках: Війні нескінченності" і нарешті відкриє завісу, чи зможуть супергерої врятувати Всесвіт.

Кадр з фільму "Месники: Завершення"

Режисерське крісло зайняли Ентоні і Джо Руссо, які зняли "Месники: Війна нескінченності", "Перший месник: Протистояння". До своїх ролей повернуться Кріс Еванс, Роберт Дауні-молодший, Скарлетт Йоганссон, Пол Радд, Марк Руффало й інші, що вижили. Крім того, у фільмі з'явиться нова героїня – Капітан Марвел, якій у минулій серії вислали сигнал про допомогу на пейджер. Брі Ларсон, яка виконала цю роль, намагатиметься допомогти команді впоратися з Таносом, який заволодів Каменем Нескінченності і знищив половину Всесвіту.

Реклама
Кадр з фільму "Месники: Завершення"
Кадр з фільму "Месники: Завершення"
Кадр з фільму "Месники: Завершення"

Нова кінострічка стане четвертою за рахунком і збере всіх супергероїв всесвіту Marvel. Ролик містить уривки попередніх картин "Залізної людини", "Капітана Америки" і "Війни нескінченності". Прем'єра фільму запланована на 26 квітня 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.