До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бенедикт Камбербетч в політичному трилері "Брексіт"

Поки всі обговорюють серіал "Патрік Мелроуз", в якому Бенедикт Камбербетч відкрився з нового боку, актор щосили працює над новим проектом. "Брексіт" політичний трилер, який вже цього року з'явиться на британському телеканалі Channel 4. Камбербетч грає політика Домініка Каммінгса одного з керівників проекту Vote Leave та ідейного натхненника кампанії за вихід Британії з Євросоюзу.

Кадр з фільму "Брексіт"

Фільм знімає Тобі Гейнз британський режисер, який працював над серіалами "Доктор Хто", "Шерлок" і "Чорне дзеркало", тому від "Брексіта" цілком можна очікувати відповідне загострення пристрастей. У центрі фільму історія групи політиків, які прагнуть отримати голоси на користь виходу Британії з ЄС.

Реклама
Бенедикт Камбербетч в серіалі "Патрік Мелроуз"

В образі лисіючого, неохайного і зовсім негламурного 46-річного політика Домініка Каммінгса глядачі не відразу впізнають завжди елегантного Бенедикта Камбербетча. Проте, актор зізнається, що ця роль для нього нестандартний виклик. Незважаючи на те, що зараз Камбербетч один з найбільш високооплачуваних акторів у Голлівуді і знімається в багатомільйонній франшизі "Месники", йому цікаве малобюджетне кіно і невеликі проекти зокрема, такі, як "Брексіт". Точна дата виходу фільму поки невідома.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.