До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Раян Гослінг у новому трейлері "Той, хто біжить по лезу 2049"

Франко-канадський режисер Дені Вільньов разом з Warners Bros. Pictures випустили другий трейлер фільму "Той, хто біжить по лезу 2049" з Раяном Гослінгом у головній ролі. Прем'єра фільму запланована на 5 жовтня. У Дені Вільньова це другий науково-фантастичний фільм після минулорічної роботи "Прибуття", прем'єра якої відбулася на Венеційському кінофестивалі. У Раяна Гослінга – другий фільм за рік, де він грає головну роль. Це продовження картини Рідлі Скотта 1982 "Той, хто біжить по лезу" за мотивами книги Філіпа Діка "Чи мріють андроїди про електричних овець?".

Ана де Армас, Раян Гослінг, Сильвія Хукс, Дені Вільньов

У новій версії, за 30 років, рядовий офіцер Кейн, якого грає Раян, вирішує врятувати світ від штучних людей – реплікантів, розгадавши загадку, куди зник Рік, попередній сержант. До речі, його грає Гаррісон Форд, один з головних героїв саги "Зоряні війни". Чи врятує Кейн людство – вдасться дізнатися лиш восени, та насолодитися першими кадрами з Раяном Гослінгом можна вже зараз.

Читайте також:

Улюблені героїні серіалу "Гра престолів"

Реклама

Яким буде новий сезон "Гри престолів"?

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.