До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яким буде новий сезон "Гри престолів"?

16 липня на екрани вийде сьомий сезон "Гри престолів" – певно, найбільш очікуваного серіалу цього року. Весь рік продюсери зберігали сюжет в таємниці, і лиш зараз канал HBO поділився 12-ма новими фотографіями зі зйомок сезону, які проливають світло на деталі.

Яким буде новий сезон? По-перше, він буде коротшим – сім серій замість десяти. По-друге, він виходить значно пізніше від запланованої дати. Сезон мав стартувати у квітні, та зйомки перенесли й прем’єру посунули. Зокрема, пізніше стартували зйомки сцен Півночі, що розгортаються на Стіні та за нею. В Ісландії, де проходили зйомки, чекали початку справжньої зими, щоби не використовувати штучний сніг, тому робота почалася тільки 1 січня 2017 року. Продюсери Девід Беніофф та Ден Вайсс розповіли, що над сьомим сезоном працювало відразу три команди спеціалістів зі спецефектів – новий сезон обіцяє бути епічним, як ніколи досі. Судячи з фото, розв'яжеться і головна інтрига сезону: Дейнеріс Таргаріен (Емілія Кларк) разом зі своїми драконами перетне море й виселиться на Вестеросі, куди вона прагнула всі шість сезонів. Дізнаємося про це зовсім скоро.

Реклама

<b>игра престолов</b>

Фото: Helen Sloan/HBO

Читайте також:

5 фильмов кинофестиваля Tribeca

Самые красивые кадры с цветами в кино

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.